Fredag 23 Apr
Stockholm

Mamma såg spöke på babymonitor: "Fick panik"

Kvinna såg spöke i babymonitor
Kvinna såg spöke i babymonitor. Foto: Shutterstock, Facebook/Maritza Elisabeth

Maritza Cibuls från Washington, USA, hamnade i en minst sagt obehaglig situation. Efter att hon hade nattat sin son kastade hon ett getöga på babymonitorn, endast för att upptäcka att hennes barn inte var ensam i sängen...

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Vi har alla varit där – det är sent på kvällen och plötsligt börjar man känna sig lite skraj. Kanske tycker man sig även se något läskigt? 

Oftast är det bara ens huvud som spelar en ett spratt, men Maritza Cibuls kunde tyvärr inte avfärda det hon såg lika lätt. 

På hennes babymonitor, bredvid hennes son, såg hon nämligen vad som tycktes vara en spökbebis. Och hur mycket hon än kollade så försvann inte den kusliga babyn...

Bebis
Bildkälla: Facebook/Maritza Elisabeth

Såg otäck syn

Det var förra fredagen som Cibuls genomled en minst sagt läskig kväll. Efter att hon hade nattat sin son kastade hon en blick på babymonitorn – och där såg hon plötsligt en till bebis.

Bebis
Bildkälla: Facebook/ Maritza Elisabeth

"Först trodde jag att det var min hjärna som spelade ett spratt. Jag försökte ignorera synen men jag började bli riktigt uppskrämd", skriver Cibuls till den amerikanska tidningen Mashable. 

Cibuls man jobbar även natt, så hon var tvungen att hantera den läskiga situationen själv.

Allt var inte som det verkade 

För att försäkra sig om att hon inte såg fel skickade hon en bild på babymonitorn till både sin man, mamma och bästa vän. Hon la även upp bilden i en mamma-grupp på Facebook som hon är medlem i. 

Och alla tycktes vara överrens, det låg definitivt något bredvid hennes son... 

Egentligen var Cibuls så rädd att hon inte ville gå in i rummet. Instinkten att rädda sin son från ett spöke var dock större, så till slut kravlade hon in i rummet med en ficklampa. 

Väl i rummet kunde hon dock dra sig en lättnandes suck. I sängen låg inget spöke, utan en madrassetikett med en bild på en bebis. Något som inte helt hade framgått av babymonitorn... 

Bebis
Bildkälla: Facebook/Maritza Elisabeth

"Det visade sig att min man hade glömt att sätta på madrass-skyddet när han bytte lakan", skriver Cibuls i ett skämtsamt Facebook-inlägg

Läs även: Amethyst dejtar och har sex med spöke – nu vill de ha barn

Tror du på spöken?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela