Onsdag 19 Maj
Stockholm

Paret köpte hämtmat – hittade mänsklig tand

Paret fick en minst sagt obehaglig upplevelse efter att ha beställt hämtmat.
Paret fick en minst sagt obehaglig upplevelse efter att ha beställt hämtmat. Foto: Bildkälla: Facebook/Stephanie McDonough

Stephanie McDonough och Dave Burrows från Worcester, Storbritannien, köpte hämtmat från en kinarestaurang en kväll. Men mitt under middagen fick de en minst sagt obehaglig upplevelse – i maten låg nämligen en mänsklig tand.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

De flesta av oss har varit med om oönskade överraskningar under en måltid. Det kan vara att exempelvis hitta ett hårstrå i maten eller liknande.

Men när ett brittiskt par vid namn Dave Burrows och Stephanie McDonough från Worcester i England hade varit och köpt hämtmat de tänkt avnjuta en kväll tillsammans, blev det inte alls lika mysigt som förväntat.

Mänsklig tand gömd i maten

Upptäckten gjordes efter att Dave tog en tugga av något som inte riktigt verkade tillhöra ingredienserna.

När han tog ut den hårda biten kunde paret se att det han hade tuggat på var en mänsklig tand.

Restaurangen sade att det var en lök

De ringde till restaurangen för att klaga på fyndet, men fick som svar att det måste vara en tand från ett djur alternativt en lök.

Under måndagen fick kinarestaurangen besök av några matinspektörer, som skickade tanden till ett laboratorium för analys. Resultatet ska enligt uppgifter komma inom två veckor, skriver The Sun.

De kunde dock meddela att ingenting under inspektionen av restaurangen var avvikande från hygienreglerna.

Varnade på Facebook

Efter händelsen skrev Stephanie ut en varning på Facebook, där hon uppmanade sina vänner att dela inlägget:

"Att försöka säga att tanden kom från ett djur och sedan säga att det skulle kunnat vara en lök... Ehm, det är en tand!!!" skrev hon under bilden som senare kom att delas över fem tusen gånger, rapporterar The Sun.

Kommentera
Kopiera länk
Dela