Man hade kackerlackor i örat
Man hade kackerlackor i örat - Foto: Shutterstock

Man hade ont i örat – hittade tio bebis-kackerlackor

Är du äckelmagad? Då kommer den här nyheten nog inte vara en favorit... Den innefattar nämligen en man, ett öra och många, många insekter.


Vi är nog få som skulle säga att kackerlackor är en favorit, vissa ställen är dock värre än andra när det kommer till att hitta de små skadedjuren. Något som en man från Kina nu vet alltför väl...

"Klöste och kröp"

En 24-årig man som i medier endast har identifierats som "Mr. Lv" uppsökte i slutet av oktober ett sjukhus i Guangdong. Detta då han en längre period haft en skarp smärta i sitt högra öra.

– Han sa att hans ena öra gjorde jätteont, som att något klöste eller kröp inuti det, säger läkaren Zhong Yijin till AsiaWire, enligt The New York Post. 

Mannens familjemedlemmar ska tidigare ha lyst i örat med en ficklampa. Till sin stora förskräckelse ska de då ha sett vad som såg ut att vara en stor insekt. 

Något som tyvärr inte var så långt ifrån sanningen.

Varm plats för kackerlackors ägg

När läkaren själv undersökte örat kunde skräckbilden bekräftas. Inuti hörselkanalen var ett tiotal nyfödda tyska kackerlackor, tillsammans med mamma-kackerlackan

Även om det hela låter som en mardröm kunde Yijin snabbt få situationen under kontroll. Med hjälp av en pincett lyckades man plocka ut samtliga kackerlackor. 

Det här är inte samma kackerlackor som diskuteras i texten. Bildkälla: Shutterstock

Jiang Tengxian, huvudläkare på avdelningen, säger att skräckscenariot troligtvis uppstått då Lv haft som vana att lämna mat nära sängen. 

Detta har antagligen lockat till sig skadedjuret, som sedan tyckt att örat varit en varm och trevlig plats att förvara ägg på, skriver The New York Post.

Läs även: Så enkelt kan råttan ta sig upp i toaletten – så skyddar du dig

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

Huawei får ta del av hemlig information

Regeringen har beslutat att det kinesiska telekombolaget Huawei ska få tillgång till hemlig information om svenska mobiloperatörer, rapporterar Dagens Industri som hänvisar till Telekomnyheterna.

Svensk man häktad – vandaliserade Nidarosdomen

En svensk man i 40-årsåldern har begått mer än 15 brott i Trondheim i Norge den senaste tiden. Nu häktas han i fyra veckor, bland annat för grov skadegörelse av domkyrkan Nidarosdomen.

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Trafikolycka i korsningen Grenvägen och Gränsvägen, Höllviken.", skriver polisen på sin hemsida.

En häktad för deltagande i terrororganisation

1 timme sedan
En person har häktats vid Nacka tingsrätt, misstänkt för deltagande i en terroristorganisation, skriver Säkerhetspolisen i ett pressmeddelande.

Trots kritiken – Kinas Huawei får känslig info om Sverige

1 timme sedan
Nu står det klart att Huawei ska få ta del av affärskänslig information från svenska Post- och Telestyrelsen, PTS. Ericsson och Telia är väldigt kritiska till regeringens beslut.