Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kommer du ihåg Obamas döttrar? här ser de ut idag

- 28/11/2019, 21:07 -

När Barack Obama blev president i USA var hans döttrar, Natasha och Malia, bara 7 och 10 år gamla. Då var Natasha den yngsta personen som bott i det Vita Huset på väldigt länge. Men vad gör de idag och hur ser de ut? Det tar Nyheter24 reda på!

Thanksgiving pågår för fullt i USA. Någon som inte var sen på bollen med att hälsa det amerikanska folket glad thanksgiving var den förre presidenten Barack Obamas fru Michelle Obama, som postade en bild på sin Instagram med sin man och deras två döttrar Natasha och Malia

Familjen Obama år 2008. Bildkälla: M Spencer Green/TT
Familjen Obama år 2008. Bildkälla: M Spencer Green/TT

Var bara barn

Nu har det gått ett bra tag sedan familjen Obama bodde i Vita Huset. När Barack blev president år 2009 var hans döttrar inte mer än 7 och 10 år gamla.

Studerar på toppskolor

Nu, tio år senare, har döttrarna hunnit växa upp och bli hela 18 och 21 år gamla. Båda studerar på universitet, Malia på Harvard University och Natasha på University of Michigan.

Vi kan lugnt påstå att döttrarna även har åldrats vackert, vilket tydligt syns på bilden som Michelle lade upp.

Familjen Obama. Bildkälla: Instagram/michelleobama
Familjen Obama. Bildkälla: Instagram/michelleobama