Hur ser egentligen döttrarna Obama ut idag?
Hur ser egentligen döttrarna Obama ut idag? - Foto: Lynn Sladky/TT, Jae C Hong/TT

Kommer du ihåg Obamas döttrar? Så här ser de ut idag

När Barack Obama blev president i USA var hans döttrar, Natasha och Malia, bara 7 och 10 år gamla. Då var Natasha den yngsta personen som bott i det Vita Huset på väldigt länge. Men vad gör de idag och hur ser de ut? Det tar Nyheter24 reda på!


Thanksgiving pågår för fullt i USA. Någon som inte var sen på bollen med att hälsa det amerikanska folket glad thanksgiving var den förre presidenten Barack Obamas fru Michelle Obama, som postade en bild på sin Instagram med sin man och deras två döttrar Natasha och Malia

Familjen Obama år 2008. Bildkälla: M Spencer Green/TT

Var bara barn

Nu har det gått ett bra tag sedan familjen Obama bodde i Vita Huset. När Barack blev president år 2009 var hans döttrar inte mer än 7 och 10 år gamla.

Studerar på toppskolor

Nu, tio år senare, har döttrarna hunnit växa upp och bli hela 18 och 21 år gamla. Båda studerar på universitet, Malia på Harvard University och Natasha på University of Michigan.

Vi kan lugnt påstå att döttrarna även har åldrats vackert, vilket tydligt syns på bilden som Michelle lade upp.

Familjen Obama. Bildkälla: Instagram/michelleobama
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

Juryn till Trumps rättegång utsedd

En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

1 timme sedan
En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

1 timme sedan
Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Täby: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Bil och buss inblandad i trafikolycka i Arninge.", skriver polisen på sin hemsida.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

1 timme sedan
Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.