Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Rånare kapade UPS-bil i USA – fyra döda efter vild polisjakt

- 06/12/2019, 14:52

Två rånare kapade en budbil i USA vilket ledde till en vild polisjakt som slutade i tragik. De två rånarna dog i eldstriden, uppger flera amerikanska medier. Även två oskyldiga personer dödades.

Det var i natt som den hemska händelsen ägde rum i Miami-Dade County i USA. Den lokala polisen larmades till en juvelbutik där två beväpnade höll på att länsa butiken.

Rånarna kapade sedan en UPS-bil, en typ av budbil, kidnappade föraren och gav sig sedan iväg. Vad som följde därefter var en farlig polisjakt där minst 20 poliser deltog, skriver CBS Miami.

Till slut tog färden slut då bilen inte längre kunde ta sig fram på grund av trafiken och då blossade en eldstrid mellan rånarna och polisen upp.

Två oskyldiga dödades

De två rånarna dog i eldstriden men även UPS-bilens förare och en annan oskyldig bilförare som var i närheten av elden.

"De beväpnade attackerade polisen, öppnade eld, utbytte eld mellan polis och de misstänkta", säger George Piro, Agent och ledare i för FBI i Miami till CBS Miami och fortsätter:

"De två misstänkta är nu döda, men även två oskyldiga civila har mist livet".