Torsdag 9 Dec
Stockholm

Nu kan du få 15 000 kronor för att sova i två veckor

Nu-kan-du-fa-15-000-kronor-for-att-sova-i-tva-veckor
Nu kan du få 15 000 kronor för att sova i två veckor. Foto: Shutterstock, Pixabay

Är du en person som älskar att sova? Vad skulle du säga om du då kunde få hela 15 000 kronor för att göra din favorithobby i två veckor.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det kanske låter för bra för att vara sant? Men det är det faktiskt inte! Ansökningarna till jobbet där arbetsuppgiften är att sova har nu öppnat.

Det är det brittiska företaget Hillarys som nu letar efter en lycklig själ som förhoppnings kan hjälpa företaget i deras forskning om hur ljus och ljud påverkar en sömnen, skriver Mirror.

Nu kan man få betalt för att sova. Bildkälla: Pixabay

"Sömn är så viktigt"

Anledning varför man forskar i detta är för att det bland annat, enligt Lucy Askew som är interiörsexpert på Hilarys, är ett utmärkt tillfälle att testa några av deras "blackout"-produkter.

– Sömn är så viktigt och många uppskattar kanske inte hur mycket en lite en strimma av ljus kan störa deras sömn. Vi ser fram emot att träffa den nya sömnutövaren och att se resultatet av experimentet, säger Askew till Mirror.

Tyvärr ser det mörkt ut för alla vi som är boende i Sverige. Bor du däremot i Storbritannien och är över 18 år har du alltså nu chansen att ansöka. Här hittar du den!

Ansökningen stänger den 9 april klockan 23:59.

Kommentera
Kopiera länk
Dela