Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

17-åringen har tatuerat sig som idolen – mamma fick betala

- 30/04/2020, 11:51

Hans familj gillade först inte hans ansiktstatueringar, men trots det är det mamman som fått betala för varenda en.

En rysk 17-åring har inspirerats av rapparen Tekashi 6ix9ine och därför gjort ett antal ansiktstatueringar och ännu fler tatueringar på resten av kroppen.

Det var för ungefär ett år sedan som 17-åriga Vladimir Roslyakov upptäckte rapparen. 

Rapparen Tekashi 6ix9ine
Rapparen Tekashi 6ix9ine. Bildkälla: Stella Pictures

Det första som Vladimir fastnade för hos rapparen var just tatueringarna, men han började sedan även gilla Tekashi 6ix9ines musik, skriver Mirror. 

Mamma betalar för tatueringarna

Rapparen heter i själva verket Daniel Hernandez och avtjänade fram till april ett fängelsestraff i USA, nu är han frigiven men sitter i husarrest på grund av coronaviruset. 

17-åriga Vladimir Roslyakov
17-åriga Vladimir Roslyakov. Bildkälla: Instagram/bigigibob

Vladimir Roslyakovs familj gillar inte tatueringarna särskilt mycket, det gör inte hans mamma heller men trots det är det hon som fått betala för dem.

– Hon betalar för hon vet att jag kommer göra dem oavsett. Så hon tycker det är bättre att jag gör dem på en salong än gud vet var, säger Vladimir enligt Mirror. 

Vladimirs mamma betalar för tatueringarna
Vladimirs mamma betalar för tatueringarna. Bildkälla: Instagram/bigigibob

Vladimir säger att hans familj nu vant sig vid tatueringarna och blir glada när en ny tatueringen åtminstone inte sitter i ansiktet, skriver Mirror.