Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lärare dömd –  fick barn med 13-årig elev

- 19/05/2020, 16:43

Förskolläraren var barnvakt till den 13-åriga pojken. Något som resulterade i att hon födde hans dotter.

En 20-årig kvinna som jobbar som förskollärare i Windsor, Australien, har dömts efter att ha förgripit sig på och fått barn med en 13-årig pojke. 

Övergreppen ska ha skett för tre år sedan när kvinnan, Leah Cordice, var 17 och pojken 13. Hon ska då har varit barnvakt åt honom. Övergreppen sa ha skett under flera års tid och de ska också ha haft kontakt genom Whatsapp. 

Födde pojkens barn

Cordice har nu dömts till 30 månader i fängelse av en jury. Enligt juryn ska hon inte ha visat någon ånger för sina handlingar, skriver News.com.au.  

När Cordice var 17 år födde hon den 13-åriga pojkens dotter men nekar till övergreppen. Hon påstår istället att 13-åringen ska ha våldtagit henne. 

Leah Cordice
Leah Cordice

Enligt domaren i fallet ska Cordice ha nedsatt intellektuell förmåga. 

Var gift med annan man

Leah Cordice var när hon förgrep sig på pojken i ett förhållande med en annan man som hon nu är gift med. Han var övertygad om att dottern Cordice fött var hans egen.

Men efter ett DNA test kom man fram till att det var betydligt mycket mer sannolikt att barnet var 13-åringens. 

– Allt var så bra. Jag hade ett säkert jobb, ett fint hem, ett bra förhållande och en underbar dotter. Och plötsligt så är allt jag hållit kärt borta, sa mannen efter att ha fått testresultatet, skriver News.com.au.