På den nya hemsidan 45office.com erbjuder Donald Trump personliga hälsningar.
På den nya hemsidan 45office.com erbjuder Donald Trump personliga hälsningar. - Foto: Foto: Alex Brandon/AP/TT

Nu erbjuder Donald Trump personliga hälsningar på ny hemsida

Funderar du på vad du ska ge vännen som snart fyller år eller paret vars bröllop du ska gästa inom kort? Då kan du nu – förutsatt att mottagaren inte har någonting emot USA:s 45:e president – ge dem en hälsning från självaste Donald Trump!


Det var tidigare i veckan som Donald Trump lanserade den nya hemsidan 45office.com – vilket är en referens till det nummer i presidentordningen som Trump hade. 

Donald Trump. Foto: Alex Brandon/AP/TT

På hemsidan kan besökare läsa om Trumps tid vid makten. Bland annat står det att den tidigare presidenten "lanserade den mest extraordinära politiska rörelsen genom historien" och att han var "den första verkliga outsidern som blivit vald till USA:s president". 

Möjligt att önska personliga hälsningar

Utöver att kunna läsa om Trumps presidentskap kan besökare önska personliga hälsningar från Trump och hans fru Melania Trump

Melania Trump och Donald Trump. Foto: Evan Vucci/AP/TT

I ett formulär kan besökaren välja vilken särskild händelse som hälsningen är avsedd för. Födelsedag, bröllop, begravning, examen, pension och nya födslar är några av de tillfällen då paret Trump kan gratulera eller ge sina kondoleanser. Leveranstiden då? Drygt sex veckor. 

Om man skulle vilja bjuda in Trump till ett evenemang av något slag är det dessutom möjligt att skicka en personlig inbjudan till honom via hemsidan.

Läs mer:

Donald Trump avbröt bröllopsfest – för att hålla tal om sig själv

Då gör Donald Trump comeback i sociala medier – med egen plattform

Trump poströstar i val – trots egna misstron mot poströster

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

E-handeln fortsätter att öka

Sverige näst bäst på patent

Sverige är ett fortsatt starkt patentland, med Ericsson i spetsen. Detta enligt nya siffror från europeiskt håll. Det visar att det finns en tro på framtiden, säger Sara Backman, avdelningschef på Patent- och registreringsverket.

Näringslivets känga till regeringen: Sluta snåla

1 timme sedan
Sluta snåla, inflationen är borta, tycker Svenskt Näringsliv som uppmanar regeringen att rusta upp skruttiga järnvägar och vägar. Men brist på arbetskraft riskerar sätta fart på inflationen igen.

Trots AI: Färre studenter fast för fusk

1 timme sedan
För andra året i följd minskar antalet studenter som stängs av eller varnas för fusk. Farhågorna om att AI-verktyg skulle leda till ökat fusk har alltså ännu inte besannats.

"Stöd" för Putin att ta nya riskabla beslut

1 timme sedan
Ett falskt valresultat ska visa att Vladimir Putin har haft rätt hela tiden. Och det öppnar för nya drastiska beslut. För att bryta ned Ukrainas försvar antas många nya ryssar behöva kallas in till invasionsstyrkorna.

Polisen i Hässleholm rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Trafikolycka utan misstanke om brott.", skriver polisen på sin hemsida.