Måndag 19 Apr
Stockholm

Nu erbjuder Donald Trump personliga hälsningar på ny hemsida

På den nya hemsidan 45office.com erbjuder Donald Trump personliga hälsningar.
På den nya hemsidan 45office.com erbjuder Donald Trump personliga hälsningar. Foto: Foto: Alex Brandon/AP/TT

Funderar du på vad du ska ge vännen som snart fyller år eller paret vars bröllop du ska gästa inom kort? Då kan du nu – förutsatt att mottagaren inte har någonting emot USA:s 45:e president – ge dem en hälsning från självaste Donald Trump!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var tidigare i veckan som Donald Trump lanserade den nya hemsidan 45office.com – vilket är en referens till det nummer i presidentordningen som Trump hade. 

Donald Trump. Foto: Alex Brandon/AP/TT

På hemsidan kan besökare läsa om Trumps tid vid makten. Bland annat står det att den tidigare presidenten "lanserade den mest extraordinära politiska rörelsen genom historien" och att han var "den första verkliga outsidern som blivit vald till USA:s president". 

Möjligt att önska personliga hälsningar

Utöver att kunna läsa om Trumps presidentskap kan besökare önska personliga hälsningar från Trump och hans fru Melania Trump

Melania Trump och Donald Trump. Foto: Evan Vucci/AP/TT

I ett formulär kan besökaren välja vilken särskild händelse som hälsningen är avsedd för. Födelsedag, bröllop, begravning, examen, pension och nya födslar är några av de tillfällen då paret Trump kan gratulera eller ge sina kondoleanser. Leveranstiden då? Drygt sex veckor. 

Om man skulle vilja bjuda in Trump till ett evenemang av något slag är det dessutom möjligt att skicka en personlig inbjudan till honom via hemsidan.

Läs mer:

Donald Trump avbröt bröllopsfest – för att hålla tal om sig själv

Då gör Donald Trump comeback i sociala medier – med egen plattform

Trump poströstar i val – trots egna misstron mot poströster

Kommentera
Kopiera länk
Dela