Onsdag 27 Okt
Stockholm

Två barn misstänks ha skjutit 62-årig man till döds

Två barn misstänks för vållande till annans död efter att en man hittats ihjälskjuten.
Två barn misstänks för vållande till annans död efter att en man hittats ihjälskjuten. Foto: Pontus Lundahl/TT och Matthew Gush/Alamy/Stella Pictures

En 62-årig man hittades ihjälskjuten på sin traktor i Westminster, South Carolina. Nu misstänks två barn, en åttaåring och en nioåring, för vållande till annans död.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var under onsdagen i förra veckan som polis larmades till en gård utanför Westminster, South Carolina, efter att en kvinna uppgett att hon inte kunde hitta eller få kontakt med sin man. 

När en polispatrull anlände till platsen hittades till slut den 62-årige mannen skjuten, liggandes livlös över ratten på sin traktor som låg nere i ett dike på mannens egen mark.

Sköts till döds av två minderåriga pojkar

Genom en obduktion kunde man senare konstatera att mannen dött till följd av ett skott i ryggen och under söndagen kunde polisen meddela att två pojkar, åtta respektive nio år gamla, är misstänkta för den dödliga skjutningen.

"Baserat på bevismaterialet vi har i vår pågående utredning misstänker vi att de två minderåriga pojkarna avlossade skott från ett gevär på ett oaktsamt sätt i riktning mot mannen", skriver polisen i ett pressmeddelande

Det är ännu oklart vem av pojkarna som avlossade det dödliga skottet och därför är bägge nu misstänkta för vållande till annans död. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela