Trinity Hurt kidnappades av Charles Castle.
Trinity Hurt kidnappades av Charles Castle. - Foto: Kennton Police/Multicounty Jail)

Trinity, 7, fördes bort i bil – hittades levande två dagar senare

Trinity Hurt, 7, kidnappades från sitt hem. Två dagar senare hittades hon levande i ett övergivet hus. Familjevännen Charles Castle har gripits för bortförandet – men hans motiv är fortfarande oklart.


Trinity Hurt kidnappades från sitt hem i Kenton, USA, i onsdags förra veckan. Sent på fredagskvällen hittades sjuåringen ensam i ett övergivet hus. 

– Hon var i det övergivna huset och kunde inte ta sig ut. Hon var instängd tills våra killar kom dit, säger Dennis Musser, polischef Kenton till abc6. 

Flickan återfanns efter att en skolanställd fått tips om var hon kunde befinna sig, i kombination med att polisen gått igenom grannarnas övervakningsfilmer. 

– Det här är väldigt känslosamt. För att vara ärlig, så hade jag inte förväntat mig det här. Det är fantastiskt.

Här hittas Trinity i ödehus

"Varit väldigt konstig"

Charles Castle har gripits och åtalats för kidnappningen, men hans motiv är fortfarande okänt. Bevisen mot mannen är starka, då en film fångat upp när Trinity Hurt sätter sig i bilen med honom.

Enligt polisen känner Castle och familjen Hurt varandra – och han ska ha bott hos dem då och då .

– Han har betett sig väldigt konstigt på sistone, mycket mer annorlunda än vad han brukar göra. Han har helt enkelt inte varit sig lik, säger en granne till abc6.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Svenskar gillar finsk brytning: "Får höga poäng"

Ukraina: 37 000 människor kan saknas

Nästan 37 000 människor – civila och soldater – uppskattas vara saknade sedan februari 2022 i Ukraina. Det verkliga antalet kan dock vara mycket högre, varnar landets människorättskommissionär Dmytro Lubinets.

Utsläpp från myndigheters tjänsteresor ökar

Utsläppen från svenska myndigheters tjänsteresor ökade mellan 2022 och 2023. Men nivån på utsläppen ligger fortfarande mycket lägre än året före pandemin.

Krock mellan bil och malmbil utanför Pajala

En person har förts till sjukhus med ambulanshelikopter efter att ha krockat med en lastbil utanför Pajala, uppger polisen.

Georgien går vidare med omstritt lagförslag

1 timme sedan
Parlamentet i Georgien har röstat för att gå vidare med ett kontroversiellt lagförslag med röstsiffrorna 78–25. Lagförslaget, som gör att organisationer med utländska kopplingar kan stämplas som att driva "främmande makts intressen", debatteras vidare under kvällen.

Slutar betala pension till boende i Sverige: De drabbas

1 timme sedan
Den finska folkpensionen ska sluta betalas ut till de som bor i utlandet. Det är framförallt boende i Sverige som påverkas av beslutet. Finska medborgare är i chock, rapporterar Sveriges Radio.