Tiktok-profilen Kierstyn Milligan har tatuerat sina ögon svarta.
Tiktok-profilen Kierstyn Milligan har tatuerat sina ögon svarta. - Foto: Tiktok/@orylan1999

Tiktok-stjärna tatuerade ögonen svarta: "Som en demon"

Influensern Kierstyn Milligan, 22, som har hundratusentals följare på plattformen Tiktok, har lagt en förmögenhet på att modifiera sitt yttre. Hennes senaste ingrepp var att tatuera sina ögon svarta – vilket väckt starka reaktioner både på gatan och i sociala medier.


I över sju års tid har den amerikanska Tiktok-stjärnan Kierstyn Milligan, 22, lagt drygt 400 000 kronor på att modifiera sitt utseende, bland annat genom att slipa till huggtänder.

Hon har också gjort otaliga tatueringar och det är den senaste i raden av gaddar som nu väcker stor uppståndelse på sociala medier – och på gatan. 

Influensern: "Alltid velat se ut så här"

Nu har nämligen influensern tatuerat sina ögon helt svarta.

– Jag har alltid vetat att det var så här jag vill se ut. Jag har haft den här visionen i mitt huvud sedan jag var ung och nu har jag till slut förverkligat den, säger Kierstyn, enligt New York Post. 

Möter hat: "Du ser ut som en demon"

Sedan Kierstyn tatuerade sina ögon upplever hon att hon blivit "lyckligare", men de hon möter både på stan och i sociala medier är inte alltid lika positiva.

– När folk ser mina ögon brukar de stirra och peka men inte säga något. Men vissa går rakt fram till mig och säger att de hatar det, säger Kierstyn enligt New York Post och fortsätter om reaktionerna på Tiktok:

– De älskar att säga saker såsom ”du ser ut som en demon” eller ”du var så mycket finare innan” eller ”du måste ha haft en jobbig barndom”. Men det finns även personer som är jättesnälla.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

Danmark ser över taiwanesers registrering

Taiwaneser som kommer till Danmark registreras som kineser. Nu kan det förfarandet ändras, enligt utrikesminister Lars Løkke Rasmussen (M), som säger att han är öppen för "en alternativ lösning".

Mordmisstänkta 16-åringen placeras på Sis-hem

Häktningen av den 16-åriga pojken som är misstänkt för att ha mördat en 15-åring i Alingsås hävs – och han placeras på ett Sis-hem i väntan på dom. Han ska också genomgå en rättspsykiatrisk undersökning.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

16 år för dödsskjutning i Jakobsberg

En man döms till 16 års fängelse för mord på en man i 20-årsåldern i Jakobsberg förra året. Ytterligare tre personer döms av Attunda tingsrätt för grovt vapenbrott och grovt olaga hot till fängelse i två år och tio månader.

Man och kvinna hittade döda i Gävle – utreds som mord

Polisen utreder ett misstänkt dubbelmord i Gävle efter att två personer hittats döda i en bostad i onsdags, skriver polisen på sin hemsida.