Den 63-åriga kvinnan blev både högljudd och våldsam
Den 63-åriga kvinnan blev både högljudd och våldsam - Foto: Seth Wenig/TT/Charleston County Sheriff's Office

Våldsam kvinna skulle gripas – bet sjukvårdspersonal i skrevet

Saker och ting eskalerade snabbt när polisen i South Carolina skulle gripa 63-åriga Gina Darlene McGehee. Först försökte hon attackera polisen med batong, sen bet hon ambulanspersonalen i skrevet.


I mellandagarna året dök 63-åriga Gina Darlene McGehee upp på Charleston County Jail, South Carolina, för att lämna av sin brorson, som hon själv var vårdnadshavare för.

McGehee anklagade brorsonen för att ha "letat upp" opassande bilder på henne i hennes telefon, och gjorde klart för personalen att hon inte skulle komma tillbaka.

"Han är ert problem nu", sa McGehee, enligt WMBF News, och lämnade.

Kvinnan blev högljudd och våldsam

Den lokala polismyndigheten utfärdade en arresteringsorder efter att hon vid upprepade gånger vägrat komma tillbaka och hämta pojken.

Efter otaliga försök att nå McGehee återvände hon till anstalten på eget bevåg, men blev snabbt högljudd och våldsam när fängelsepersonalen försökte sätta henne i handfängsel.

Under tumultet sträckte sig McGehee efter en i personalens batong, skrikande att hon "inte visste vad hon fått tag i, men att hon tänkte använda den". En i personalstyrkan lyckades slita batongen från hennes hand och förhindra eventuella slag.

Foto: Charleston County Sheriff's Office

Försökte få sig själv att svimma

Efter mycket om och men lyckades fängelsepersonalen till slut sätta Gina Darlene McGehee i en polisbil, men då började hon hålla andan under längre perioder för att försöka få sig själv att svimma.

Ambulans fick larmas till platsen, och när de till slut lyckades väcka 63-åringen svarade hon genom att bita en i sjukvårdspersonalen i skrevet. 

McGehee är nu åtalad misstänkt för bland annat misshandel, motstånd vid arrestering och olagligt beteende mot minderårig.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!