Bilder till höger är en genrebild.
Bilder till höger är en genrebild. - Foto: Jacksonville Sheriff's Office och Pontus Lundahl/TT

Man misstänks ha mördat 80-årig kvinna – offret hittades i frys

En kvinna i 80-årsåldern hittades död i en frys efter att Steven McInnis, 62, själv larmade polisen och uppgav att han dödat en person i Jacksonville, Florida. Nu misstänks mannen för mord.


Det var för en dryg vecka sedan som Steven McInnis, 62, ringde till den lokala polisen i Jacksonville, Florida, och uppgav att han dödat någon.

När polispatruller väl anlände till den adress McInnis uppgett anträffade man en avliden kvinna i 80-årsåldern i en frys placerad i bostadens garage. Även blodspår hittades i flera av hemmets rum.

Kvinnan tros ha blivit strypt till döds

Enligt polisrapporten, vilken den lokala tv-stationen News4Jax tagit del av, ströps kvinnan till döds. Samma rapport gör gällande att Steven McInnis, som stod och packade sin bil med saker, nu misstänks för mord.

Det är ännu oklart huruvida den misstänkte mannen och offret kände varandra och vilket relation de i så fall hade till varandra, men i polisrapporten framgår att de ska ha haft någon form av konflikt gällande ett dödsbo.

"Han anlände till hennes hus och klev in. Han uppger att han oftast knackar på dörren, men inte denna gång, och han hittar då offret i sängen i sovrummet. Han uppger att hon ger honom en 'elak blick', vilket får honom att tappa kontrollen", står i rapporten, enligt News4Jax.

McInnis väntas höras i rätten den 31 januari. 

USA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

1 timme sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

1 timme sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

2 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

2 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.