Angel Lynn kidnappades av sin egen pojkvän.
Angel Lynn kidnappades av sin egen pojkvän. - Foto: Leicestershire Police

Angel, 19, kidnappades och kastades ur bil på motorvägen

I september 2020 hittades Angel Lynn, 19, svårt skadad längs med motorvägen utanför brittiska Loughborough och nu kan hon varken gå eller prata. Nu döms pojkvännen Chay Bowskill, 20, för att ha överfallit och kidnappat den unga kvinnan. Se den skrämmande övervakningsvideon nedan.


Det var den 17 september 2020 som en bilist upptäckte att en ung kvinna, med vad som beskrivits som "katastrofala skador", låg vid motorvägen A6 utanför Loughborough nordöst om Birmingham. 

Kvinnan som hittades var den nu 19-åriga Angel Lynn, som direkt fördes till sjukhus där hon fortsatt vårdas för sina svåra skador, vilka gjort att hon aldrig någonsin kommer att gå, prata eller äta själv igen, enligt Sky News.

Överfölls och kidnappades av Chay Bowskill

Snart skulle det visa sig att Angel Lynn kidnappats av sin egen pojkvän: Chay Bowskill, 20. Genom en övervakningsvideo kunde polisen se hur Bowskill, mitt på ljusa dagen, springer ifatt Lynn på gatan och bär in den panikslagna kvinnan i en skåpbil. 

Chay Bowskill. Foto: Leicestershire Police

I förarsätet satt Bowskills vän Rocco Sansome, 20, och kort därpå lämnar de platsen. När de färdas längs med motorvägen faller plötsligt Angel ur bilen – som då kör i 97 kilometer i timmen, enligt BBC.

Döms till sju års fängelse för kidnappningen

Nu döms Chay Bowskill till sju och ett halvt års fängelse för bland annat människorov. Man har dock inte kunnat fastställa att Angel blivit knuffad eller kastad ut ur bilen och därför frias Bowskill vad gäller misstanken om grov misshandel.

Även Rocco Sansome döms till fängelse för människorov, men då med 21 månaders fängelse som straffpåföljd, uppger Leicestershire Police i ett pressmeddelande.

Angel Lynns familj: "Våra hjärtan blöder"

Efter domen gjorde Angel Lynns familj ett uttalande.

"Våra liv har förändrats bortom igenkännlighet föralltid. Angel var så full av liv och hade en så ljus framtid framför sig. Den framtiden har tyvärr tagits ifrån henne", säger pappan i ett pressmeddelande via polisen, som fortsätter vidare:

"Vi vet inte hur framtiden blir för vår dotter nu. Vi försöker ha ett leende på läpparna varje dag, men på insidan blöder våra hjärtan."

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!