De döda barnen hittades inte förrän efter fem dagar.
De döda barnen hittades inte förrän efter fem dagar. - Foto: Edward George/Alamy/Stella Pictures och Matthew Gush/Alamy/Stella Pictures

Föräldrar misstänks ha halshuggit sina barn: ”Vi var rädda”

Ett föräldrapar i Kalifornien, Maurice Jewel Taylor Sr, 35, och Natalie Sumiko Brothwell, 45, misstänks ha halshuggit sina egna barn – som inte hittades förrän efter fem dagar i familjens bostad. Nu har bägge hörts i rätten och de fortsätter neka till brott.


Det var, enligt åklagaren i det uppmärksamma mordfallet, den 29 november 2020 som Maurice Jewel Taylor Sr, 35, ska ha knivhuggit och halshuggit sina två barn: en 13-årig flicka och en 12-årig pojke. 

Nu har pappan, och barnens mamma Natalie Sumiko Brothwell, 45, hörts i rätten. Bägge står åtalade misstänkta för mord och barnmisshandel – men nekade till brott, enligt The Independent. 

Tvingade syskonen att titta på kropparna

Efter att de två barnen halshuggits i familjens bostad i Lancaster norr om Los Angeles ska pappan ha tvingat sina övriga två barn – en åttaåring och en nioåring – att titta på kropparna. Därefter lämnades de inlåsta i ett sovrum i flera dagar utan mat.

Inte förrän fem dagar efter morden hittades de döda barnen i hemmet. Detta efter att klienter till pappan, som arbetade som fysioterapeut, slagit larm när han inte gick att nå.

Foto: Z1B/Alamy/Stella Pictures

– Jag visste att de inte var bortresta. De hade inte pengar för att resa, sade en av klienterna till Los Angeles Times efter att barnen hittats, och fortsatte vidare:

– Vi var rädda att det var kolomonoxidförgiftning.

Riskerar livstids fängelse

Medan Maurice Jewel Taylor Sr riskerar mellan 57 år och livstids fängelse är det fortsatt oklart vilken straffpåföljd som Natalie Sumiko Brothwell kan få om hon döms, rapporterar The Independent

Bägge sitter fortsatt frihetsberövade, med en borgen satt till drygt 38 miljoner kronor, i väntan på rättegången som inleds den 15 februari.

/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!