Google maps, Borås
Google maps, Borås

Helgprognos för Borås vecka 32

Helgen i Borås kommer att vara blåsig med regn och varierande molnighet. Temperaturen kommer att ligga mellan 17 och 21 grader. Läs vidare för att få reda på mer om vädret för varje dag.


Fredag 11/8
17°
Regn: 0 mm
Vind: 3.7 m/s
Lördag 12/8
21°
Regn: 6.1 mm
Vind: 4 m/s
Söndag 13/8
19°
Regn: 5.8 mm
Vind: 5.3 m/s

Fredag 11/8 bjuder på en blåsig dag i Borås med en vindstyrka på 3.7 m/s. Det kommer inte att regna och temperaturen ligger på 17 grader. Himlen kommer vara täckt av moln, vilket kan ge en lite mörkare känsla. Så om du planerar att vara utomhus, se till att klä dig varmt och ta med en paraply ifall det skulle börja regna.

Lördag 12/8 blir det ännu blåsigare i Borås med en vindstyrka på 4 m/s. Det kommer att regna under dagen och mängden nederbörd förväntas vara 6.1mm. Temperaturen stiger dock till 21 grader, vilket kan ge en behaglig känsla trots regnet. Molnen kommer att dominera himlen, så det kan vara en bra idé att planera in några inomhusaktiviteter för dagen.

Söndag 13/8 blir det fortsatt blåsigt i Borås med en vindstyrka på 5.3 m/s. Det kommer att regna under dagen och mängden nederbörd förväntas vara 5.8mm. Men det finns också goda nyheter - solen kommer att titta fram emellanåt och det kommer vara delvis molnigt. Temperaturen ligger på 19 grader, vilket kan ge en skön avslutning på helgen. Så se till att ta med både paraply och solglasögon när du ger dig ut.

Baserad på data från MET Norway

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!