Google maps, Borås
Google maps, Borås

Helgprognos för Borås vecka 33

Helgen i Borås kommer att vara blåsig och molnig med lite regn. Temperaturen kommer att ligga på runt 19-23 grader. Det kan vara en bra idé att ha paraplyet redo och klä sig efter vädret om man planerar att vara utomhus. Annars kan det vara en bra helg att stanna inne och göra något mysigt.


Fredag 18/8
19°
Regn: 0 mm
Vind: 3.9 m/s
Lördag 19/8
23°
Regn: 2.3 mm
Vind: 3.3 m/s
Söndag 20/8
21°
Regn: 5.8 mm
Vind: 3.3 m/s

Fredag 18/8 kommer det vara en blåsig dag i Borås med en vindstyrka på 3.9 m/s. Det förväntas inget regn under dagen och temperaturen kommer ligga på 19 grader. Himlen kommer vara täckt av moln, vilket kan ge en lite grå och trist känsla. Så om du planerar att vara utomhus, se till att klä dig varmt och ta med en paraply ifall det skulle börja regna.

Lördag 19/8 kommer vinden att vara något svagare med en hastighet på 3.3 m/s. Det förväntas lite regn under dagen, med en nederbördsmängd på 2.3mm. Temperaturen kommer dock att vara något högre än på fredagen, med 23 grader. Molnen kommer fortsätta att täcka himlen, så det kan vara en bra idé att planera in några inomhusaktiviteter. Kanske en biokväll eller en shoppingrunda?

Söndag 20/8 kommer vinden att vara liknande som på lördagen, med en hastighet på 3.3 m/s. Det förväntas mer regn under dagen, med en nederbördsmängd på 5.8mm. Temperaturen kommer att ligga på 21 grader. Molnen kommer fortsätta att dominera himlen, så det kan vara en bra dag att stanna inne och mysa. Kanske tända några ljus och läsa en bra bok?

Så sammanfattningsvis kommer helgen i Borås att vara blåsig och molnig, med lite regn under lördagen och mer regn under söndagen. Temperaturen kommer att ligga på runt 19-23 grader. Så se till att ha paraplyet redo och klä dig efter vädret om du planerar att vara utomhus. Annars kan det vara en bra helg att stanna inne och göra något mysigt.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!