Google maps, Jönköping
Google maps, Jönköping

Helgprognos för Jönköping vecka 34

Helgen i Jönköping förväntas bli blåsig och regnig med vindstyrkor på upp till 4.2 m/s och nederbördsmängder på upp till 4 mm. Temperaturen kommer att ligga mellan 16 och 20 grader. För att njuta av helgen utomhus rekommenderas det att ta med sig regnkläder, paraply och en lätt jacka för att hålla sig varm.


Fredag 25/8
16°
Regn: 4 mm
Vind: 3 m/s
Lördag 26/8
18°
Regn: 0 mm
Vind: 2.6 m/s
Söndag 27/8
20°
Regn: 2.6 mm
Vind: 4.2 m/s

Fredag 25/8 kommer det att vara en blåsig dag i Jönköping med en vindstyrka på 3 m/s. Det kommer även att regna under dagen med en nederbördsmängd på 4 mm. Himlen kommer att vara täckt av moln och temperaturen kommer att ligga på 16 grader. Så om du planerar att vara utomhus, se till att ta med dig ett paraply och klä dig varmt!

Lördag 26/8 kommer vinden att minska något till 2.6 m/s. Det kommer inte att regna under dagen, men himlen kommer fortfarande att vara täckt av moln. Temperaturen kommer att stiga något till 18 grader. Så om du har planerat att vara utomhus, kan det vara en bra idé att ta med dig en lätt jacka för att hålla dig varm.

Söndag 27/8 kommer vinden att öka till 4.2 m/s. Det kommer att regna under dagen med en nederbördsmängd på 2.6 mm. Temperaturen kommer att vara behagliga 20 grader. Så om du har några utomhusaktiviteter planerade, se till att ta med dig regnkläder och paraply för att hålla dig torr.

Det ser ut som att helgen i Jönköping kommer att vara ganska blåsig och regnig. Så se till att vara förberedd och ta med dig rätt kläder och utrustning för att njuta av helgen trots vädret!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!