Google maps, Borås
Google maps, Borås

Helgprognos för Borås vecka 34

Helgen i Borås förväntas bli blåsig och regnig med en temperatur på 16-18 grader. Molnen kommer att dominera himlen under hela helgen, vilket kan ge en grå och trist känsla. Det är rekommenderat att ta med sig regnkläder och klä sig varmt för att kunna njuta av helgen trots vädret.


Fredag 25/8
16°
Regn: 2 mm
Vind: 4.8 m/s
Lördag 26/8
18°
Regn: 0.5 mm
Vind: 2.3 m/s
Söndag 27/8
18°
Regn: 4.3 mm
Vind: 3.3 m/s

Fredag 25/8 bjuder på en blåsig start på helgen i Borås. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 4.8 m/s, vilket kan göra det lite svårt att hålla paraplyet i styr. Dessutom kan du förvänta dig lite regn under dagen, med en nederbördsmängd på 2mm. Så se till att ta med dig regnkläder när du ger dig ut. Temperaturen kommer att ligga på 16 grader, så det kan vara bra att klä sig varmt. Molnen kommer att dominera himlen, vilket kan ge en lite grå och trist känsla.

Lördag 26/8 blir det något lugnare väder i Borås. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 2.3 m/s, vilket gör det betydligt mer behagligt att vara utomhus. Regnmängden förväntas vara lätt, med endast 0.5mm under dagen. Temperaturen kommer att stiga något till 18 grader, vilket ger en mer behaglig temperatur. Molnen kommer fortfarande att vara närvarande på himlen, så det kan vara bra att ha med sig en lätt jacka om du planerar att vara utomhus under dagen.

Söndag 27/8 kommer att bjuda på lite mer utmanande väderförhållanden i Borås. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 3.3 m/s, vilket kan göra det lite blåsigt och ruggigt. Regnmängden förväntas vara betydligt högre än tidigare under helgen, med 4.3mm nederbörd. Dessutom kan du förvänta dig regnskurar under dagen, vilket kan göra det svårt att planera utomhusaktiviteter. Temperaturen kommer att ligga kvar på 18 grader, så det kan vara bra att klä sig varmt och ha med sig regnkläder.

Så sammanfattningsvis kan helgen i Borås förväntas vara ganska blåsig och regnig. Temperaturen kommer att ligga runt 16-18 grader, vilket ger en något svalare känsla. Molnen kommer att dominera himlen under hela helgen, så det kan vara bra att vara förberedd på lite gråväder. Se till att ta med dig regnkläder och klä dig varmt för att kunna njuta av helgen trots vädret.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!