Google maps, Borås
Google maps, Borås

Helgprognos för Borås vecka 34

Helgens väderprognos för Borås visar att det kommer att vara blåsigt och regnigt på fredag, lite lugnare med regn på lördag och mer regn med regnskurar på söndag. Temperaturen kommer att ligga runt 16-18 grader under hela helgen. Så var beredd på varierande väder och klä dig efter förhållandena!


Fredag 25/8
16°
Regn: 2 mm
Vind: 4.8 m/s
Lördag 26/8
18°
Regn: 0.5 mm
Vind: 2.3 m/s
Söndag 27/8
18°
Regn: 4.3 mm
Vind: 3.3 m/s

Fredag 25/8 bjuder Borås på en blåsig dag med en vindstyrka på 4.8 m/s. Det kommer även att regna under dagen med en nederbördsmängd på 2mm. Himlen kommer vara täckt av moln och temperaturen kommer ligga på 16 grader. Så se till att ta med paraplyet och klä dig varmt när du ger dig ut idag!

Lördag 26/8 blir det något lugnare väder i Borås. Vindstyrkan kommer att vara 2.3 m/s, vilket innebär en mild bris. Det kommer även att regna, men bara med en nederbördsmängd på 0.5mm. Molnen kommer att dominera himlen och temperaturen kommer att stiga något till 18 grader. Så det kan vara en bra dag att ta en promenad eller utforska staden!

Söndag 27/8 kommer det att vara lite mer ruggigt i Borås. Vindstyrkan kommer att vara 3.3 m/s, vilket innebär en frisk bris. Det kommer även att regna mer än tidigare under helgen, med en nederbördsmängd på 4.3mm. Dessutom kommer det att förekomma regnskurar. Temperaturen kommer att ligga kvar på 18 grader. Så se till att ha regnkläder och paraply redo om du ska vara utomhus idag!

Så här ser helgens väderprognos ut för Borås. Det kommer att vara blåsigt och regnigt på fredag, lite lugnare med regn på lördag och mer regn med regnskurar på söndag. Temperaturen kommer att ligga runt 16-18 grader under hela helgen. Så var beredd på varierande väder och klä dig efter förhållandena!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!