Google maps, Jönköping
Google maps, Jönköping

Helgprognos för Jönköping vecka 34

Helgen i Jönköping kommer att vara en blandning av regn, moln och blåst. Fredagen blir den regnigaste dagen medan lördagen blir något lugnare. Söndagen blir återigen blåsig och regnig. Så se till att anpassa dina planer efter vädret och ha en trevlig helg!


Fredag 25/8
16°
Regn: 4 mm
Vind: 3 m/s
Lördag 26/8
18°
Regn: 0 mm
Vind: 2.6 m/s
Söndag 27/8
20°
Regn: 2.6 mm
Vind: 4.2 m/s

Fredag 25/8 bjuder på en blåsig och regnig start på helgen i Jönköping. Vinden ligger på 3 m/s och det förväntas regna 4 mm under dagen. Temperaturen når upp till 16 grader och det kommer vara molnigt. Så se till att ta med paraplyet om du ska ut och röra på dig!

Lördag 26/8 blir det något lugnare väder i Jönköping. Vinden minskar till 2.6 m/s och det förväntas inget regn under dagen. Temperaturen stiger till 18 grader och det kommer vara molnigt. Perfekt väder för en promenad eller kanske en fika utomhus!

Söndag 27/8 blir det återigen blåsigt i Jönköping. Vinden ökar till 4.2 m/s och det förväntas regna 2.6 mm under dagen. Temperaturen stiger till 20 grader och det blir fortsatt regnigt. Så se till att ha regnkläder redo om du ska vara ute!

Så sammanfattningsvis blir helgen i Jönköping en blandning av regn, moln och blåst. Fredagen blir den regnigaste dagen medan lördagen blir något lugnare. Söndagen blir återigen blåsig och regnig. Så se till att anpassa dina planer efter vädret och ha en trevlig helg!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!