Google maps, Jönköping
Google maps, Jönköping

Helgprognos för Jönköping vecka 34

Helgen i Jönköping kommer att bjuda på varierande väder med regn, blåst och molnighet. På fredagen förväntas det regna 4 mm och temperaturen kommer att ligga på 16 grader. Lördagen blir något lugnare med molnighet och en temperatur på 18 grader. Söndagen blir återigen blåsig med lite regn och en temperatur på 20 grader. Sammanfattningsvis, se till att klä dig efter vädret och njut av helgen!


Fredag 25/8
16°
Regn: 4 mm
Vind: 3 m/s
Lördag 26/8
18°
Regn: 0 mm
Vind: 2.6 m/s
Söndag 27/8
20°
Regn: 2.6 mm
Vind: 4.2 m/s

Fredag 25/8 bjuder på en blåsig och regnig start på helgen i Jönköping. Vinden kommer att ligga på 3 m/s och det förväntas regna 4 mm under dagen. Dessutom kommer det vara molnigt och temperaturen kommer att ligga på 16 grader. Så se till att ta med paraplyet när du ger dig ut!

Lördag 26/8 blir det något lugnare väder i Jönköping. Vinden kommer att ligga på 2.6 m/s och det förväntas inget regn under dagen. Det kommer dock vara molnigt, men temperaturen kommer att stiga till 18 grader. Så det kan vara en bra dag att ta en promenad eller kanske sitta på en uteservering och njuta av helgen!

Söndag 27/8 blir det återigen blåsigt i Jönköping. Vinden kommer att ligga på 4.2 m/s och det förväntas regna 2.6 mm under dagen. Dessutom kommer det vara molnigt och temperaturen kommer att stiga till 20 grader. Så se till att ha med dig både paraply och en jacka när du ger dig ut!

Så sammanfattningsvis blir det en helg med varierande väder i Jönköping. Fredagen blir regnig och blåsig, lördagen blir molnig men utan regn och söndagen blir återigen blåsig med lite regn. Temperaturen kommer att ligga på mellan 16-20 grader under helgen. Så se till att klä dig efter vädret och njut av helgen!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!