Google maps, Jönköping
Google maps, Jönköping

Helgprognos för Jönköping vecka 34

Helgen i Jönköping förväntas bli blåsig och regnig. Med vindhastigheter på upp till 4.2 m/s och regnmängder på upp till 4 mm, är det viktigt att vara förberedd med rätt kläder och utrustning. Temperaturen kommer att ligga mellan 16-20 grader, så se till att klä dig varmt och ta med dig en regnjacka. Trots vädret kan du fortfarande njuta av helgen genom att ta en promenad eller ta en fika på ett mysigt café.


Fredag 25/8
16°
Regn: 4 mm
Vind: 3 m/s
Lördag 26/8
18°
Regn: 0 mm
Vind: 2.6 m/s
Söndag 27/8
20°
Regn: 2.6 mm
Vind: 4.2 m/s

Fredag 25/8 väntas det vara en blåsig och regnig dag i Jönköping. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 3 m/s och det förväntas falla 4 mm regn under dagen. Dessutom kommer det att vara molnigt och temperaturen kommer att ligga på 16 grader. Så om du planerar att vara utomhus, se till att ta med dig ett paraply och klä dig varmt!

Lördag 26/8 ser ut att bli en något lugnare dag i Jönköping. Vinden kommer att vara något svagare med en hastighet på 2.6 m/s och det förväntas inte något regn under dagen. Det kommer dock att vara molnigt, så solen kanske inte tittar fram så mycket. Temperaturen förväntas ligga på 18 grader, vilket gör det till en perfekt dag för en promenad eller att ta en fika på en mysig café.

Söndag 27/8 kommer det att bli en blåsig dag i Jönköping. Vinden förväntas blåsa med en hastighet på 4.2 m/s och det förväntas även lite regn under dagen, med en mängd på 2.6 mm. Temperaturen kommer att vara något högre än tidigare dagar, med 20 grader. Så om du har planer utomhus, se till att klä dig i lager och ta med dig en regnjacka för att vara förberedd på både vind och regn.

Det ser ut som att helgen i Jönköping kommer att vara ganska blåsig och regnig. Så se till att planera dina aktiviteter därefter och ta med dig rätt kläder och utrustning för att kunna njuta av helgen trots vädret.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!