Google maps, Gävle
Google maps, Gävle

Helgprognos för Gävle vecka 34

Helgen i Gävle kommer att vara blandad när det gäller väderförhållandena. Fredagen blir molnig med en liten mängd regn, lördagen blir regnig och sval, medan söndagen blir solig och varmare. Det är viktigt att anpassa planerna efter vädret och njuta av helgen.


Fredag 25/8
18°
Regn: 0.3 mm
Vind: 3.5 m/s
Lördag 26/8
17°
Regn: 9.9 mm
Vind: 4.2 m/s
Söndag 27/8
21°
Regn: 0 mm
Vind: 4 m/s

Fredag den 25/8 kommer det vara en blåsig dag i Gävle med en vindstyrka på 3.5 m/s. Det kommer även att vara molnigt och temperaturen kommer att ligga på 18 grader. Det förväntas även en liten mängd regn på 0.3mm. Så om du planerar att vara utomhus, se till att ta med en jacka och ett paraply!

På lördag den 26/8 kommer vinden att öka till 4.2 m/s i Gävle. Det kommer att vara en regnig dag med en förväntad nederbördsmängd på 9.9mm. Temperaturen kommer att vara något svalare än på fredagen, med 17 grader. Så det kan vara en bra dag att stanna inomhus och kanske titta på en film eller läsa en bok.

På söndag den 27/8 kommer vinden att vara fortsatt stark med en hastighet på 4 m/s. Men det kommer inte att regna, så det kan vara en bra dag att vara utomhus och njuta av solen. Det kommer att vara delvis molnigt och temperaturen kommer att stiga till 21 grader. Så ta chansen att ta en promenad eller sitta i en park och njut av det fina vädret.

Så sammanfattningsvis kommer helgen i Gävle att vara blandad när det gäller väderförhållandena. Fredagen kommer att vara molnig med en liten mängd regn, lördagen kommer att vara regnig och sval, medan söndagen kommer att vara solig och varmare. Så se till att anpassa dina planer efter vädret och njut av helgen!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!