Google maps, Gävle
Google maps, Gävle

Helgprognos för Gävle vecka 34

Helgen i Gävle bjuder på varierande väderförhållanden. På fredag förväntas en blåsig dag med molnigt väder och en liten mängd regn. Lördagen blir ännu blåsigare med regnmoln som täcker himlen och en betydligt större mängd regn. Söndagen ser däremot ut att bli den bästa dagen med soligt väder och ingen nederbörd. Temperaturen kommer att stiga till 21 grader, vilket gör det till en perfekt dag för utomhusaktiviteter.


Fredag 25/8
18°
Regn: 0.3 mm
Vind: 3.5 m/s
Lördag 26/8
17°
Regn: 9.9 mm
Vind: 4.2 m/s
Söndag 27/8
21°
Regn: 0 mm
Vind: 4 m/s

Fredag 25/8 bjuder Gävle på en blåsig dag med en vindstyrka på 3.5 m/s. Det kommer även att vara molnigt under dagen med en temperatur på 18 grader. En liten mängd regn, endast 0.3mm, förväntas falla över staden. Så se till att ta med dig paraplyet när du ger dig ut!

Lördag 26/8 blir det ännu blåsigare i Gävle med en vindstyrka på 4.2 m/s. Regnmolnen kommer att täcka himlen och det förväntas falla hela 9.9mm regn under dagen. Temperaturen kommer att ligga på 17 grader, så det kan vara en bra idé att klä sig varmt och ta med en regnjacka när du ska ut och utforska staden.

Söndag 27/8 ser ut att bli den bästa dagen under helgen i Gävle. Vinden kommer att ligga på 4 m/s och det förväntas inget regn alls. Istället kommer solen att titta fram genom delvis molnigt väder. Temperaturen kommer att stiga till 21 grader, vilket gör det till en perfekt dag för att njuta av utomhusaktiviteter. Så se till att ta vara på söndagen och njut av det fina vädret!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!