Google maps, Borås
Google maps, Borås

Helgprognos för Borås vecka 34

Helgens väder i Borås kommer att vara blåsigt och regnigt. På fredagen kommer det att vara en hastighet på 4.8 m/s och en nederbördsmängd på 2mm. Lördagen blir något lugnare med en vindhastighet på 2.3 m/s och en regnmängd på 0.5mm. Söndagen blir en blandad dag med en vindhastighet på 3.3 m/s och en nederbördsmängd på 4.3mm. Temperaturen kommer att ligga på 16-18 grader under helgen.


Fredag 25/8
16°
Regn: 2 mm
Vind: 4.8 m/s
Lördag 26/8
18°
Regn: 0.5 mm
Vind: 2.3 m/s
Söndag 27/8
18°
Regn: 4.3 mm
Vind: 3.3 m/s

Fredag 25/8 bjuder på en blåsig start på helgen i Borås. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 4.8 m/s, vilket kan göra det lite obehagligt att vara utomhus. Dessutom kommer det att regna en del under dagen, med en nederbördsmängd på 2mm. Det kommer även att vara molnigt och temperaturen kommer att ligga på 16 grader. Så se till att ta med paraply och klä dig varmt om du ska ut!

Lördag 26/8 blir det något lugnare väder i Borås. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 2.3 m/s, vilket gör att det kommer att vara betydligt mindre blåsigt än på fredagen. Det kommer även att vara molnigt under dagen, men regnmängden kommer att vara betydligt mindre än på fredagen, endast 0.5mm. Temperaturen kommer att ligga på 18 grader, vilket gör att det kan vara skönt att vara utomhus. Så passa på att njuta av helgen och ta en promenad i det lite mildare vädret!

Söndag 27/8 blir det en blandad dag i Borås. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 3.3 m/s, vilket gör att det kommer att vara en del blåsigt. Dessutom kommer det att regna en del under dagen, med en nederbördsmängd på 4.3mm. Det kommer även att vara regnskurar, vilket kan göra det lite svårt att planera utomhusaktiviteter. Temperaturen kommer dock att ligga på 18 grader, vilket gör att det ändå kan vara skönt att vara utomhus om man har rätt kläder. Så se till att ta med paraply och regnkläder om du ska ut på söndagen!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!