Google maps, Borås
Google maps, Borås

Helgprognos för Borås vecka 34

Helgens väderprognos för Borås visar på blåsigt och regnigt väder under fredagen, med en vindstyrka på 4.8 m/s och en nederbördsmängd på 2mm. Lördagen blir något lugnare med en vindstyrka på 2.3 m/s och en regnmängd på 0.5mm. Temperaturen stiger till 18 grader. Söndagen blir återigen blåsig med en vindstyrka på 3.3 m/s och regnskurar med en nederbördsmängd på 4.3mm. Temperaturen ligger kvar på 18 grader. Kom ihåg att vädret kan ändras snabbt, så håll dig uppdaterad och anpassa dina planer efter vädret.


Fredag 25/8
16°
Regn: 2 mm
Vind: 4.8 m/s
Lördag 26/8
18°
Regn: 0.5 mm
Vind: 2.3 m/s
Söndag 27/8
18°
Regn: 4.3 mm
Vind: 3.3 m/s

Fredag 25/8 bjuder på en blåsig dag i Borås med en vindstyrka på 4.8 m/s. Det kommer även att regna under dagen med en nederbördsmängd på 2mm. Himlen kommer att vara täckt av moln och temperaturen kommer att ligga på 16 grader. Så se till att ta med dig paraplyet när du ger dig ut idag!

Lördag 26/8 blir det något lugnare väder i Borås med en vindstyrka på 2.3 m/s. Det kommer fortfarande att vara molnigt, men regnmängden minskar till 0.5mm. Temperaturen stiger lite och landar på 18 grader. Perfekt väder för en promenad eller kanske en fika utomhus!

Söndag 27/8 blir det återigen en blåsig dag med en vindstyrka på 3.3 m/s. Regnet är tillbaka och det kommer att bli regnskurar under dagen med en nederbördsmängd på 4.3mm. Temperaturen ligger kvar på 18 grader. Så se till att ha regnkläder redo om du ska ut och utforska staden idag!

Det var helgens väderprognos för Borås. Kom ihåg att vädret kan ändras snabbt, så håll dig uppdaterad och anpassa dina planer efter vädret. Ha en trevlig helg!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!