Google maps, Borås
Google maps, Borås

Helgprognos för Borås vecka 34

Helgen i Borås kommer att vara blåsig och ostadig med regn och moln. Temperaturen kommer att ligga runt 16-18 grader, så se till att klä dig varmt och ta med dig regnkläder när du ger dig ut.


Fredag 25/8
16°
Regn: 2 mm
Vind: 4.8 m/s
Lördag 26/8
18°
Regn: 0.5 mm
Vind: 2.3 m/s
Söndag 27/8
18°
Regn: 4.3 mm
Vind: 3.3 m/s

Fredag 25/8 bjuder på en blåsig dag i Borås med en vindstyrka på 4.8 m/s. Det kommer även att regna under dagen med en nederbördsmängd på 2mm. Himlen kommer vara täckt av moln och temperaturen kommer ligga på 16 grader. Så se till att ta med paraplyet och klä dig varmt när du ger dig ut idag.

Lördag 26/8 blir det något lugnare vindar i Borås med en hastighet på 2.3 m/s. Det kommer fortfarande att vara molnigt på himlen och temperaturen kommer att stiga något till 18 grader. Det kommer även att regna, men nederbördsmängden förväntas vara lägre än på fredagen med endast 0.5mm. Så ta med dig regnjackan och njut av helgen trots det lite ostadiga vädret.

Söndag 27/8 blir det återigen en blåsig dag i Borås med en vindstyrka på 3.3 m/s. Det kommer att vara regnskurar under dagen och nederbördsmängden förväntas vara högre än tidigare under helgen, med 4.3mm. Temperaturen kommer att ligga kvar på 18 grader och himlen kommer vara täckt av moln. Så se till att vara förberedd på regnet och ta med dig paraplyet när du ger dig ut idag.

Så sammanfattningsvis kommer helgen i Borås att bjuda på blåsigt och ostadigt väder med regn och moln. Temperaturen kommer att ligga runt 16-18 grader, så se till att klä dig varmt och ta med dig regnkläder när du ger dig ut. Ha en trevlig helg!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!