Google maps, Umeå
Google maps, Umeå

Helgprognos för Umeå vecka 34

Helgens väderprognos för Umeå visar på en mild och varierad väderlek. Fredagen bjuder på soligt väder med delvis molnighet och en temperatur på 18 grader. Lördagen blir ännu bättre med sol och något högre temperatur på 20 grader. Tyvärr blir söndagen regnig med en nederbördsmängd på 8.1mm och en temperatur på 17 grader. Så se till att njuta av solen på lördagen och ha en regnjacka redo på söndagen!


Fredag 25/8
18°
Regn: 0 mm
Vind: 4.4 m/s
Lördag 26/8
20°
Regn: 0 mm
Vind: 4.7 m/s
Söndag 27/8
17°
Regn: 8.1 mm
Vind: 4.5 m/s

Fredag 25/8 bjuder på en mild och varierad väderlek i Umeå. Vinden kommer att ligga på 4.4 m/s och det förväntas inget regn under dagen. Solen kommer att titta fram genom delvis molnighet och temperaturen kommer att ligga på behagliga 18 grader. Perfekt väder för en promenad i stadens parker eller en fika på något av de mysiga caféerna.

Lördag 26/8 ser ut att bli ännu bättre vädermässigt i Umeå. Vinden kommer att öka något till 4.7 m/s, men det förväntas fortfarande vara soligt och inget regn är att vänta. Temperaturen kommer att stiga till 20 grader, vilket gör det till en perfekt dag för att njuta av utomhusaktiviteter. Ta med dig en picknickkorg och bege dig till någon av stadens vackra parker eller ta en cykeltur längs älven.

Söndag 27/8 ser tyvärr ut att bli en regnig dag i Umeå. Vinden kommer att ligga på 4.5 m/s och det förväntas en nederbördsmängd på 8.1mm. Temperaturen kommer att sjunka till 17 grader, så det kan vara en bra idé att ta på sig något varmare kläder om du ska vara utomhus. Passa på att göra något inomhus, som att besöka något av stadens museum eller ta en shoppingrunda i centrum.

Så sammanfattningsvis ser helgens väderprognos för Umeå ut som följer: Fredag blir det soligt med delvis molnighet och en temperatur på 18 grader. Lördag blir det ännu bättre med sol och något högre temperatur på 20 grader. Tyvärr blir söndagen regnig med en nederbördsmängd på 8.1mm och en temperatur på 17 grader. Så se till att njuta av solen på lördagen och ha en regnjacka redo på söndagen!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!