Google maps, Gävle
Google maps, Gävle

Helgprognos för Gävle vecka 35

Helgen i Gävle kommer att vara blåsig och regnig med temperaturer runt 17-19 grader. På fredag kommer det vara lätt regn med en vindstyrka på 3.5 m/s och en nederbördsmängd på 8.8mm. På lördag ökar vinden till 4 m/s och nederbördsmängden minskar till 7.1mm. Temperaturen stiger till 18 grader. På söndag minskar vinden till 2.9 m/s och nederbördsmängden avtar till 2.3mm. Temperaturen blir behagliga 19 grader. Så se till att ta med dig regnkläder och paraply för att vara förberedd på vädret.


Fredag 1/9
17°
Regn: 8.8 mm
Vind: 3.5 m/s
Lördag 2/9
18°
Regn: 7.1 mm
Vind: 4 m/s
Söndag 3/9
19°
Regn: 2.3 mm
Vind: 2.9 m/s

Fredag den 1/9 kommer det att vara en blåsig dag i Gävle med en vindstyrka på 3.5 m/s. Det kommer också att vara regnigt med en nederbördsmängd på 8.8mm. Temperaturen kommer att ligga på 17 grader och det kommer att vara lätt regn under dagen. Så se till att ta med dig paraplyet när du går ut!

På lördag den 2/9 kommer vinden att öka något till 4 m/s. Det kommer fortfarande att vara regnigt, men med en något lägre nederbördsmängd på 7.1mm. Temperaturen kommer att stiga något till 18 grader och regnet kommer att fortsätta under dagen. Så det kan vara en bra idé att planera in några inomhusaktiviteter för att undvika det blöta vädret.

På söndag den 3/9 kommer vinden att minska till 2.9 m/s. Det kommer att vara molnigt under dagen och regnet kommer att avta med en nederbördsmängd på 2.3mm. Temperaturen kommer att vara behagliga 19 grader. Så det kan vara en bra dag att ta en promenad och njuta av den friska luften, även om det kan vara lite molnigt.

Så sammanfattningsvis kommer helgen i Gävle att vara blåsig och regnig, med temperaturer runt 17-19 grader. Så se till att ta med dig regnkläder och paraply för att vara förberedd på vädret. Ha en trevlig helg!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!