Google maps, Borås
Google maps, Borås

Helgprognos för Borås vecka 35

Fredag den 1 september förväntas vara en mild dag i Borås med delvis molnighet och en temperatur på 19 grader. Lördagen blir ännu bättre med soligt väder och en temperatur på 21 grader. På söndagen blir det lite mer molnigt, men fortfarande behagligt med en temperatur på 20 grader. Regn förväntas inte under någon av dagarna.


Fredag 1/9
19°
Regn: 0 mm
Vind: 2.8 m/s
Lördag 2/9
21°
Regn: 0 mm
Vind: 3.1 m/s
Söndag 3/9
20°
Regn: 0 mm
Vind: 2 m/s

Fredag den 1 september kommer det att vara en ganska mild dag i Borås med en temperatur på 19 grader. Vinden kommer att vara relativt svag med en hastighet på 2.8 m/s. Det kommer att vara delvis molnigt under dagen, men det förväntas inte något regn. Solen kommer att titta fram emellan molnen och ge en trevlig atmosfär.

På lördag den 2 september kommer vädret att vara ännu bättre i Borås. Solen kommer att lysa starkt och det förväntas vara soligt hela dagen. Temperaturen kommer att stiga till 21 grader, vilket gör det till en perfekt dag för att vara utomhus. Vinden kommer att vara något starkare med en hastighet på 3.1 m/s. Det förväntas inte heller något regn under lördagen.

På söndag den 3 september kommer det att vara lite mer molnigt i Borås. Temperaturen kommer att vara 20 grader, vilket fortfarande är ganska behagligt. Vinden kommer att vara relativt svag med en hastighet på 2 m/s. Det förväntas inte något regn under dagen, så det kommer fortfarande att vara möjligt att njuta av utomhusaktiviteter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!