Google maps, Borås
Google maps, Borås

Helgprognos för Borås vecka 35

Helgen i Borås kommer att vara varierande med sol, moln och svag vind. På fredag förväntas en del sol och moln med en temperatur på 19 grader. Lördagen blir soligare med en temperatur på 21 grader och på söndag blir det molnigt med en temperatur på 20 grader. Oavsett väderförhållanden finns det något för alla att njuta av under helgen.


Fredag 1/9
19°
Regn: 0 mm
Vind: 2.8 m/s
Lördag 2/9
21°
Regn: 0 mm
Vind: 3.1 m/s
Söndag 3/9
20°
Regn: 0 mm
Vind: 2 m/s

Fredag den 1/9 kommer det vara en blandning av sol och moln i Borås. Vinden kommer att vara svag, med en hastighet på 2.8 m/s. Det förväntas ingen nederbörd under dagen och temperaturen kommer att ligga på 19 grader. Så se till att ta med dig en lätt jacka när du går ut för att njuta av den delvis soliga dagen.

På lördag den 2/9 kan Boråsborna förvänta sig en solig dag. Vinden kommer att vara något starkare, med en hastighet på 3.1 m/s. Det kommer inte att regna och temperaturen kommer att stiga till 21 grader. Så passa på att njuta av det fina vädret och ta en promenad i solen.

På söndag den 3/9 kommer det att vara molnigt i Borås. Vinden kommer att vara svag, med en hastighet på 2 m/s. Det förväntas ingen nederbörd och temperaturen kommer att ligga på 20 grader. Så om du har planer utomhus, se till att ta med dig en lätt jacka för att hålla dig varm under de molniga perioderna.

Det ser ut som att helgen i Borås kommer att vara ganska trevlig med varierande väderförhållanden. Så oavsett om du föredrar sol eller moln, finns det något för alla att njuta av. Så se till att dra nytta av det fina vädret och njut av helgen!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!