Google maps, Jönköping
Google maps, Jönköping

Helgprognos för Jönköping vecka 36

Fredag den 8 september kommer det att vara en mild och solig dag i Jönköping med en svag vind på 2.6 m/s. Temperaturen kommer att ligga på 25 grader och himlen kommer att vara delvis molnig. På lördag den 9 september blir det lite mer blåsigt med en vindhastighet på 4 m/s och en molnig himmel. Temperaturen kommer att vara 25 grader. Söndag den 10 september blir det återigen soligt med en behaglig bris på 3.5 m/s. Temperaturen kommer att vara något lägre, på 23 grader.


Fredag 8/9
25°
Regn: 0 mm
Vind: 2.6 m/s
Lördag 9/9
25°
Regn: 0 mm
Vind: 4 m/s
Söndag 10/9
23°
Regn: 0 mm
Vind: 3.5 m/s

Fredag den 8 september kommer det att vara en mild och solig dag i Jönköping. Vinden kommer att vara svag, med en hastighet på 2.6 m/s. Det förväntas inget regn under dagen och temperaturen kommer att ligga på 25 grader. Himlen kommer att vara delvis molnig, vilket ger en behaglig atmosfär för utomhusaktiviteter. Så se till att njuta av den vackra fredagen i Jönköping!

På lördag den 9 september kommer vädret att vara lite mer blåsigt i Jönköping. Vinden förväntas vara 4 m/s, vilket kan ge en svalkande känsla. Det kommer dock inte att regna och temperaturen kommer att ligga på 25 grader. Himlen kommer att vara molnig, vilket ger en lite mer dämpad atmosfär. Det kan vara en bra dag att ta en promenad eller utforska staden, men se till att klä dig lite varmare för att skydda dig mot vinden.

Söndag den 10 september kommer att vara en solig dag i Jönköping. Vinden förväntas vara 3.5 m/s, vilket ger en behaglig bris. Det kommer inte att regna och temperaturen kommer att vara något lägre, på 23 grader. Detta kan vara en perfekt dag för utomhusaktiviteter som picknick eller en cykeltur. Så se till att njuta av den sista dagen av helgen i Jönköping och ta vara på det fina vädret!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!