Google maps, Gävle
Google maps, Gävle

Helgprognos för Gävle vecka 36

Helgen i Gävle bjuder på soligt väder och behagliga temperaturer. Det är perfekt för att njuta av stadens utomhusaktiviteter och ta vara på de sista sommardagarna.


Fredag 8/9
24°
Regn: 0 mm
Vind: 3.3 m/s
Lördag 9/9
25°
Regn: 0 mm
Vind: 3.3 m/s
Söndag 10/9
24°
Regn: 0 mm
Vind: 4 m/s

Fredag den 8 september bjuder Gävle på en mild och behaglig start på helgen. Vinden ligger på 3.3 m/s och det förväntas inget regn under dagen. Solen tittar fram bakom delvis moln och temperaturen når upp till 24 grader. Perfekt väder för att njuta av en promenad i stadens vackra parker eller ta en fika på något mysigt café.

På lördag den 9 september fortsätter det fina vädret i Gävle. Vinden ligger fortfarande på 3.3 m/s och det förväntas ingen nederbörd. Solen skiner igenom delvis moln och temperaturen stiger till 25 grader. Det är en perfekt dag för att ta en tur till någon av stadens fina badplatser eller kanske ge sig ut på en cykeltur längs med Gävleån.

Söndag den 10 september bjuder Gävle på lite mer vind, med en hastighet på 4 m/s. Men det är fortfarande soligt och inget regn förväntas. Temperaturen ligger på behagliga 24 grader och det är en perfekt dag för att ta en picknick i någon av stadens grönområden eller kanske ge sig ut på en båttur i Gävlebukten.

Helgen i Gävle ser ut att bli riktigt fin med soligt väder och behagliga temperaturer. Det är perfekt för att njuta av stadens utomhusaktiviteter och ta vara på de sista sommardagarna. Så se till att ta vara på helgen och njut av det vackra vädret!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!