Google maps, Borås
Google maps, Borås

Helgprognos för Borås vecka 36

Helgen i Borås kommer att vara lugn och behaglig med soligt väder och milda temperaturer. På fredagen förväntas ingen nederbörd och temperaturen kommer att ligga på 24 grader. Lördagen blir något blåsigare med molnigt väder, men fortfarande ingen regn och samma temperatur. Söndagen blir fortsatt behaglig med solsken och en något lägre temperatur på 23 grader. Det är perfekt väder för att njuta av utomhusaktiviteter som promenader, cykelturer eller picknick i stadens grönområden.


Fredag 8/9
24°
Regn: 0 mm
Vind: 2 m/s
Lördag 9/9
24°
Regn: 0 mm
Vind: 3.3 m/s
Söndag 10/9
23°
Regn: 0 mm
Vind: 2.4 m/s

Fredag 8/9 bjuder på en lugn start på helgen i Borås med en svag vind på 2 m/s. Det förväntas inget regn under dagen och solen kommer att lysa genom delvis moln. Temperaturen kommer att ligga på behagliga 24 grader. Perfekt väder för att ta en promenad i stadsparken eller sitta på en uteservering och njuta av en kall dryck.

Lördag 9/9 blir det något mer blåsigt i Borås med en vindstyrka på 3.3 m/s. Regnet håller sig dock borta och det förväntas vara molnigt under dagen. Temperaturen kommer att ligga kvar på 24 grader, vilket gör det till en perfekt dag för att ta en cykeltur eller kanske besöka någon av stadens museum. Glöm inte att ta med en lätt jacka för att skydda dig mot vinden.

Söndag 10/9 blir det en fortsatt behaglig dag i Borås med en vindstyrka på 2.4 m/s. Det förväntas inget regn och solen kommer att lysa från en klar himmel. Temperaturen sjunker något till 23 grader, men det är fortfarande tillräckligt varmt för att kunna njuta av utomhusaktiviteter. Passa på att ta en picknick i stadens grönområden eller ta en promenad längs med ån. En perfekt avslutning på helgen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!