Google maps, Jönköping
Google maps, Jönköping

Helgprognos för Jönköping vecka 37

Helgens väder i Jönköping kommer att vara blåsigt men regnfritt. Temperaturen kommer att ligga på behagliga nivåer och solen kommer att titta fram genom delvis moln. Det perfekta vädret för att njuta av utomhusaktiviteter som promenader, fika eller utflykter till stadens parker eller Vättern.


Fredag 15/9
19°
Regn: 0 mm
Vind: 4.6 m/s
Lördag 16/9
21°
Regn: 0 mm
Vind: 4.2 m/s
Söndag 17/9
18°
Regn: 0 mm
Vind: 2.8 m/s

Fredag 15/9 bjuder på en blåsig dag i Jönköping med en vindstyrka på 4.6 m/s. Regnmängden förväntas vara minimal, endast 0mm, och solen kommer att titta fram genom delvis moln. Temperaturen kommer att ligga på behagliga 19 grader. Så se till att ta med dig en lätt jacka när du ger dig ut!

Lördag 16/9 fortsätter den blåsiga trenden med en vindstyrka på 4.2 m/s. Regnet håller sig borta även denna dag med en nederbördsmängd på 0mm. Solen kommer att lysa genom delvis moln och temperaturen kommer att stiga till 21 grader. Perfekt väder för att njuta av en promenad eller kanske ta en fika utomhus!

Söndag 17/9 blir det något lugnare vindar i Jönköping med en hastighet på 2.8 m/s. Regnet fortsätter att hålla sig borta och nederbördsmängden förblir på 0mm. Solen kommer att lysa genom delvis moln och temperaturen kommer att ligga på 18 grader. En perfekt dag för att ta en utflykt till någon av stadens vackra parker eller kanske ta en båttur på Vättern!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!