Google maps, Gävle
Google maps, Gävle

Helgprognos för Gävle vecka 37

Helgen i Gävle kommer att vara blåsig och regnig med molnigt väder och temperaturer runt 15-17 grader. Det är viktigt att vara förberedd på vädret om man har planer utomhus.


Fredag 15/9
15°
Regn: 2.4 mm
Vind: 5.4 m/s
Lördag 16/9
17°
Regn: 3.2 mm
Vind: 5.2 m/s
Söndag 17/9
14°
Regn: 3.8 mm
Vind: 3.2 m/s

Fredag den 15 september kommer det att vara en blåsig dag i Gävle med en vindstyrka på 5.4 m/s. Det kommer även att regna en del under dagen, med en nederbördsmängd på 2.4 mm. Temperaturen kommer att ligga på 15 grader och det kommer att vara molnigt. Så se till att ta med dig paraplyet när du går ut!

På lördag den 16 september kommer vinden att vara något svagare, med en hastighet på 5.2 m/s. Det kommer att regna lite mer än på fredagen, med en nederbördsmängd på 3.2 mm. Temperaturen kommer att stiga till 17 grader och det kommer att vara fortsatt molnigt. Så om du har planer utomhus, se till att klä dig efter vädret!

På söndag den 17 september kommer vinden att vara ännu svagare, med en hastighet på 3.2 m/s. Nederbörden kommer att öka till 3.8 mm under dagen. Temperaturen kommer att sjunka något till 14 grader och det kommer att vara molnigt. Så se till att ha med dig en regnjacka om du ska vara ute!

Det ser ut som att helgen i Gävle kommer att vara ganska blåsig och regnig, med molnigt väder och temperaturer runt 15-17 grader. Så se till att vara förberedd på vädret om du har planer utomhus!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!