Google maps, Borås
Google maps, Borås

Helgprognos för Borås vecka 37

Helgen i Borås kommer att vara blåsig på fredagen, men sedan avtar vinden under lördagen och söndagen. Det förväntas vara molnigt med solsken och behagliga temperaturer runt 18-20 grader. Regnet förväntas hålla sig borta, vilket gör det till en perfekt helg att vara utomhus och njuta av det fina vädret.


Fredag 15/9
18°
Regn: 0 mm
Vind: 3.7 m/s
Lördag 16/9
20°
Regn: 0 mm
Vind: 3.5 m/s
Söndag 17/9
18°
Regn: 0 mm
Vind: 2.5 m/s

Fredag 15/9 kommer det vara en blåsig dag i Borås med en vindstyrka på 3.7 m/s. Det kommer vara molnigt under dagen och temperaturen kommer ligga på 18 grader. Regnet kommer hålla sig borta och det blir en torr start på helgen.

Lördag 16/9 kommer vinden att vara något svagare med en hastighet på 3.5 m/s. Det kommer vara soligt med delvis molnigt väder under dagen. Temperaturen kommer stiga till 20 grader, vilket gör det till en perfekt dag för att vara utomhus och njuta av det fina vädret. Regnet kommer fortsatt att hålla sig borta.

Söndag 17/9 kommer vinden att vara ännu svagare med en hastighet på 2.5 m/s. Det kommer vara soligt med delvis molnigt väder även denna dag. Temperaturen kommer ligga på 18 grader, vilket gör det till en behaglig dag att spendera utomhus. Regnet kommer fortsatt att hålla sig borta och det blir en fin avslutning på helgen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!