Google maps, Jönköping
Google maps, Jönköping

Helgprognos för Jönköping vecka 38

Helgen i Jönköping kommer att vara blåsig med regn och svalare temperaturer. På fredagen förväntas en vindstyrka på 4.9 m/s och en nederbördsmängd på 1.2mm. Temperaturen kommer att ligga på 19 grader. På lördagen fortsätter blåsten med en vindstyrka på 4.7 m/s och en något högre nederbördsmängd på 2.2mm. Temperaturen kommer att vara 18 grader. På söndagen ökar vinden något till 5.1 m/s, men det förväntas vara soligt med delvis moln och ingen nederbörd. Temperaturen kommer att vara 16 grader. Ha en trevlig helg i Jönköping!


Fredag 22/9
19°
Regn: 1.2 mm
Vind: 4.9 m/s
Lördag 23/9
18°
Regn: 2.2 mm
Vind: 4.7 m/s
Söndag 24/9
16°
Regn: 0 mm
Vind: 5.1 m/s

Fredag 22/9 bjuder på en blåsig dag i Jönköping med en vindstyrka på 4.9 m/s. Det kommer även att regna under dagen med en nederbördsmängd på 1.2mm. Temperaturen kommer att ligga på 19 grader. Så se till att ta med paraplyet och klä dig varmt när du ger dig ut!

Lördag 23/9 kommer det att vara fortsatt blåsigt i Jönköping med en vindstyrka på 4.7 m/s. Det kommer även att regna under dagen med en något högre nederbördsmängd på 2.2mm. Dessutom kan det förekomma regnskurar. Temperaturen kommer att ligga på 18 grader. Så se till att ha regnkläder redo om du ska ut och utforska staden!

Söndag 24/9 kommer vinden att öka något i styrka och ligga på 5.1 m/s. Men det kommer inte att regna under dagen, utan istället kan vi förvänta oss sol med delvis moln. Temperaturen kommer att vara något svalare och ligga på 16 grader. Så passa på att njuta av det fina vädret och ta en promenad i naturen!

Det var helgprognosen för Jönköping. Ha en trevlig helg!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!