Google maps, Borås
Google maps, Borås

Helgprognos för Borås vecka 38

Helgens väder i Borås kommer att vara blåsigt och regnigt på fredagen, något lugnare med regnskurar på lördagen och sedan trevligt med solsken emellanåt på söndagen. Temperaturen kommer att ligga runt 15-17 grader, så det kan vara bra att klä sig varmt och vara beredd på växlande väderförhållanden.


Fredag 22/9
17°
Regn: 3.9 mm
Vind: 4.5 m/s
Lördag 23/9
15°
Regn: 4.2 mm
Vind: 3.4 m/s
Söndag 24/9
15°
Regn: 0 mm
Vind: 4.6 m/s

Fredag 22/9 bjuder på en blåsig och regnig dag i Borås. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 4.5 m/s, vilket kan göra det lite blåsigt och ruggigt utomhus. Regnmängden förväntas vara 3.9 mm under dagen, vilket innebär att det kommer att vara ganska blött. Temperaturen kommer att ligga på 17 grader, så det kan vara en bra idé att ta med en jacka när du går ut.

Lördag 23/9 kommer att vara något lugnare i Borås, men regnet kommer fortfarande att vara närvarande. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 3.4 m/s, vilket är något svagare än på fredagen. Regnmängden förväntas vara 4.2 mm under dagen, och det kan även förekomma regnskurar. Temperaturen kommer att vara 15 grader, så det kan vara en bra idé att klä sig varmt och ta med en paraply.

Söndag 24/9 kommer att bjuda på en trevlig avslutning på helgen i Borås. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 4.6 m/s, vilket är något starkare än på lördagen. Det kommer inte att regna under dagen, men det kan vara lite molnigt med solsken emellanåt. Temperaturen kommer att ligga på 15 grader, så det kan vara en bra idé att klä sig i lager och vara beredd på växlande väderförhållanden.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!