Google maps, Jönköping
Google maps, Jönköping

Helgprognos för Jönköping vecka 39

Helgens väder i Jönköping kommer att vara varierande med en blåsig och regnig fredag följt av en solig lördag och söndag med något svalare temperaturer. Invånarna uppmanas att planera sina aktiviteter utifrån vädret och njuta av helgen.


Fredag 29/9
17°
Regn: 0.7 mm
Vind: 4.8 m/s
Lördag 30/9
15°
Regn: 0 mm
Vind: 5.9 m/s
Söndag 1/10
16°
Regn: 0 mm
Vind: 4.6 m/s

Fredag 29/9 kommer det att vara en blåsig dag i Jönköping med en vindstyrka på 4.8 m/s. Det kommer även att vara molnigt och temperaturen kommer att ligga på 17 grader. Det förväntas även lite regn under dagen, med en nederbördsmängd på 0.7 mm. Så se till att ta med dig paraplyet när du går ut!

På lördag 30/9 kan invånarna i Jönköping se fram emot en solig dag. Vindstyrkan kommer att öka något till 5.9 m/s, men det kommer inte att vara något regn att tala om. Temperaturen kommer att vara något svalare än på fredagen, med 15 grader. Så passa på att njuta av solen och ta en promenad i det fina vädret!

Söndag 1/10 kommer att bjuda på ännu en fin dag i Jönköping. Vindstyrkan kommer att minska något till 4.6 m/s och det förväntas ingen nederbörd. Temperaturen kommer att ligga på 16 grader och det kommer att vara soligt med delvis moln. Perfekt väder för att ta en utflykt eller kanske sitta ute och njuta av en kopp kaffe!

Så sammanfattningsvis kan invånarna i Jönköping förvänta sig en blåsig och regnig fredag, följt av en solig lördag och söndag med något svalare temperaturer. Så se till att planera dina aktiviteter utifrån vädret och njut av helgen!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!