Google maps, Umeå
Google maps, Umeå

Helgprognos för Umeå vecka 39

Helgen i Umeå kommer att vara en blandning av regn, sol och molnighet. Vinden kommer att vara blåsig på fredagen, något svagare på lördagen och öka något igen på söndagen. Det kommer inte att regna under lördagen och söndagen, så du kan lämna paraplyet hemma. Temperaturen kommer att ligga på 16 grader på lördagen och vara något svalare på söndagen med 13 grader. Var förberedd på olika väderförhållanden när du planerar dina aktiviteter i helgen.


Fredag 29/9
16°
Regn: 2.8 mm
Vind: 4.7 m/s
Lördag 30/9
16°
Regn: 0 mm
Vind: 3.9 m/s
Söndag 1/10
13°
Regn: 0 mm
Vind: 4.5 m/s

Fredag 29/9 kommer det att vara en blåsig dag i Umeå med en vindstyrka på 4.7 m/s. Det kommer även att regna under dagen med en nederbördsmängd på 2.8 mm. Temperaturen kommer att ligga på 16 grader och det kommer att vara molnigt. Så se till att ta med dig paraplyet när du går ut!

Lördag 30/9 kommer vinden att vara något svagare med en vindstyrka på 3.9 m/s. Det kommer inte att regna under dagen, så du kan lämna paraplyet hemma. Istället kommer det att vara soligt med delvis molnighet. Temperaturen kommer att ligga på 16 grader, så det kan vara skönt att njuta av solen utomhus!

Söndag 1/10 kommer vinden att öka något igen med en vindstyrka på 4.5 m/s. Det kommer inte att regna under dagen, så du kan fortsätta att lämna paraplyet hemma. Det kommer att vara soligt med delvis molnighet och temperaturen kommer att vara något svalare på 13 grader. Så se till att klä dig lite varmare om du planerar att vara utomhus!

Det ser ut som att helgen i Umeå kommer att vara en blandning av regn, sol och molnighet. Så se till att vara förberedd på olika väderförhållanden när du planerar dina aktiviteter. Ha en trevlig helg!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!