Google maps, Gävle
Google maps, Gävle

Helgprognos för Gävle vecka 39

Helgen i Gävle kommer att vara blåsig med temperaturer som sjunker något. Trots detta kommer solen att lysa över staden och det finns möjligheter att njuta av både utomhusaktiviteter och mysiga stunder inomhus. Oavsett om man föredrar att vara aktiv eller ta det lugnt, finns det något för alla att göra i Gävle under helgen.


Fredag 29/9
17°
Regn: 0 mm
Vind: 4.5 m/s
Lördag 30/9
16°
Regn: 0 mm
Vind: 5.5 m/s
Söndag 1/10
15°
Regn: 0 mm
Vind: 3.1 m/s

Fredag 29/9 bjuder på en blåsig dag i Gävle med en vindstyrka på 4.5 m/s. Det kommer inte att regna och temperaturen ligger på 17 grader. Himlen kommer att vara täckt av moln, vilket kan ge en lite mörkare känsla. Perfekt väder för att ta en promenad i naturen eller kanske stanna inne och mysa med en bra bok.

Lördag 30/9 blir det ännu blåsigare i Gävle med en vindstyrka på 5.5 m/s. Det kommer inte heller att regna och temperaturen sjunker något till 16 grader. Men trots den starka vinden kommer solen att lysa starkt över staden. Det blir en perfekt dag för att ta en cykeltur eller kanske njuta av en picknick i en av stadens parker.

Söndag 1/10 blir det en något lugnare dag i Gävle med en vindstyrka på 3.1 m/s. Det kommer inte att regna och temperaturen sjunker ytterligare till 15 grader. Solen kommer att fortsätta att lysa över staden och det blir en perfekt dag för att ta en promenad längs Gävleån eller kanske besöka någon av stadens mysiga kaféer.

Vädret i Gävle under helgen ser ut att vara ganska varierande med blåsigt väder och temperaturer som sjunker något. Men trots detta kommer solen att lysa över staden och det finns gott om möjligheter att njuta av utomhusaktiviteter eller mysiga stunder inomhus. Så oavsett om du föredrar att vara aktiv eller ta det lugnt, finns det något för alla att göra i Gävle under helgen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!