Google maps, Karlstad
Google maps, Karlstad

Helgprognos för Karlstad vecka 40

Helgens väder i Karlstad kommer att vara varierande. Fredagen kommer att vara blåsig och regnig med en vindhastighet på 7.5 m/s och en regnmängd på 12.3 mm. Lördagen blir betydligt trevligare med soligt väder och en vindhastighet på 7.7 m/s. Temperaturen kommer att vara 11 grader. Söndagen blir lugn med en minskad vindhastighet på 4.3 m/s och molnigt väder. Temperaturen kommer att vara 9 grader. Det är bäst att anpassa planerna efter vädret och njuta av helgen i Karlstad.


Fredag 6/10
14°
Regn: 12.3 mm
Vind: 7.5 m/s
Lördag 7/10
11°
Regn: 0 mm
Vind: 7.7 m/s
Söndag 8/10
Regn: 0 mm
Vind: 4.3 m/s

Fredag 6/10 bjuder på en blåsig och regnig start på helgen i Karlstad. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 7.5 m/s, vilket kan göra det lite obehagligt att vara utomhus. Regnmängden för dagen förväntas vara 12.3 mm, så det är bäst att ta med paraplyet och regnjackan när du ger dig ut. Dessutom kommer det att vara molnigt med en temperatur på 14 grader. Så det kan vara en bra dag att stanna inomhus och mysa med en bra bok eller film.

Lördag 7/10 ser ut att bli en betydligt trevligare dag i Karlstad. Vinden kommer fortfarande att vara ganska stark med en hastighet på 7.7 m/s, men det kommer inte att regna något alls. Istället kan du förvänta dig soligt väder under dagen. Temperaturen kommer att vara något svalare än på fredagen, med 11 grader. Så det kan vara en bra dag att ta en promenad i naturen eller kanske besöka en av stadens parker. Glöm inte att klä dig varmt!

Söndag 8/10 kommer att vara en ganska lugn dag i Karlstad. Vinden kommer att minska till 4.3 m/s, vilket gör det betydligt mer behagligt att vara utomhus. Det kommer inte heller att regna något, så du kan lämna paraplyet hemma. Dock kommer det att vara molnigt under dagen och temperaturen kommer att vara något svalare än på lördagen, med 9 grader. Så det kan vara en bra dag att ta det lugnt och kanske njuta av en kopp varm choklad inomhus.

Så sammanfattningsvis kan vi förvänta oss en blåsig och regnig fredag, en solig lördag och en lugn söndag i Karlstad. Så se till att anpassa dina planer efter vädret och njut av helgen!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!