Google maps, Västerås
Google maps, Västerås

Helgprognos för Västerås vecka 41

Västerås väntas få en blåsig och regnig fredag den 13:e oktober, med en vindstyrka på 6.9 m/s och en nederbördsmängd på 13.6 mm. Trots regnet förväntas solen titta fram emellanåt och det blir delvis molnigt. Temperaturen ligger på 12 grader. Lördagen den 14:e oktober blir en perfekt dag för utomhusaktiviteter, med en vindstyrka på 10.3 m/s men ingen nederbörd. Solen kommer att lysa starkt hela dagen och temperaturen ligger på 12 grader. På söndagen den 15:e oktober minskar vinden något till 6.6 m/s och det blir ännu en solig dag utan regn. Dock blir det delvis molnigt och temperaturen sjunker till 11 grader. En extra tröja kan vara bra att ha med utomhus.


Fredag 13/10
12°
Regn: 13.6 mm
Vind: 6.9 m/s
Lördag 14/10
12°
Regn: 0 mm
Vind: 10.3 m/s
Söndag 15/10
11°
Regn: 0 mm
Vind: 6.6 m/s

Fredag den 13:e oktober kommer Västerås att uppleva en blåsig dag med en vindstyrka på 6.9 m/s. Det kommer även att regna en hel del under dagen, med en nederbördsmängd på 13.6 mm. Trots regnet kommer solen att titta fram emellanåt och det förväntas vara delvis molnigt. Temperaturen kommer att ligga på 12 grader.

På lördag den 14:e oktober kommer vinden att öka till 10.3 m/s i Västerås. Men det kommer inte att regna något alls under dagen, så det blir en perfekt dag för att vara utomhus. Solen kommer att lysa starkt och det förväntas vara soligt hela dagen. Temperaturen kommer att ligga på 12 grader, vilket gör det till en behaglig höstdag.

På söndag den 15:e oktober kommer vinden att minska något till 6.6 m/s. Det kommer inte heller att regna något under dagen, så det blir ännu en solig dag i Västerås. Dock kommer det att vara delvis molnigt, vilket ger en vacker himmel. Temperaturen kommer att vara något svalare än tidigare dagar, med 11 grader. Det kan vara bra att ta med en extra tröja om du planerar att vara utomhus.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!