Google maps, Örebro
Google maps, Örebro

Helgprognos för Örebro vecka 41

Helgen i Örebro kommer att vara blåsig och regnig på fredagen, men lördagen ser ut att bli solig och regnfri. Söndagen kommer att vara en blandning av sol och moln. Temperaturen kommer att ligga runt 13 grader under helgen. Det är en bra idé att klä sig varmt och ta med regnkläder på fredagen, medan lördagen och söndagen är perfekta för utomhusaktiviteter. Ha en trevlig helg i Örebro!


Fredag 13/10
13°
Regn: 13.9 mm
Vind: 6.7 m/s
Lördag 14/10
13°
Regn: 0 mm
Vind: 10 m/s
Söndag 15/10
11°
Regn: 0 mm
Vind: 5.5 m/s

Fredag den 13:e oktober bjuder på en blåsig och regnig start på helgen i Örebro. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 6.7 m/s, vilket kan göra det lite obehagligt att vara utomhus. Regnmängden för dagen förväntas vara 13.9 mm, så det är definitivt en bra idé att ta med paraplyet när du går ut. Temperaturen kommer att ligga på 13 grader, vilket är ganska svalt. Molnen kommer att dominera himlen, vilket kan göra det lite mörkt och dystert. Så se till att klä dig varmt och ta med dig regnkläder om du ska ut på stan.

Lördag den 14:e oktober ser ut att bli en betydligt trevligare dag i Örebro. Vinden kommer att öka till 10 m/s, vilket kan vara lite blåsigt, men det kommer att vara soligt och regnfritt. Så det är en perfekt dag att ta en promenad i parken eller kanske ta en fika utomhus. Temperaturen kommer att ligga på 13 grader, vilket är ganska behagligt. Så se till att njuta av det fina vädret och ta till vara på dagen.

Söndag den 15:e oktober kommer att bjuda på en blandning av sol och moln i Örebro. Vinden kommer att vara något lättare, med en hastighet på 5.5 m/s. Det kommer inte att regna, så det är en bra dag att vara utomhus. Temperaturen kommer att vara något svalare än tidigare dagar, med 11 grader. Så se till att klä dig varmt och ta med dig en jacka om du ska vara ute en längre tid. Det kommer att vara en bra dag att ta en promenad eller kanske ta en fika på en uteservering.

Det var helgprognosen för Örebro. Ha en trevlig helg!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!