Google maps, Gävle
Google maps, Gävle

Helgprognos för Gävle vecka 41

Under fredagen den 13 oktober förväntas det vara blåsigt och regnigt i Gävle, med en vindstyrka på 5.1 m/s och en nederbördsmängd på 6 mm. Trots regnet kommer solen att titta fram emellanåt och det förväntas vara delvis molnigt. Temperaturen kommer att ligga på 11 grader. På lördagen den 14 oktober kommer vinden att öka till 7.6 m/s, men det kommer inte att regna. Istället förväntas det vara soligt hela dagen med en temperatur på 12 grader. På söndagen den 15 oktober kommer vinden att vara något lägre, med en hastighet på 5.8 m/s. Det förväntas vara torrt och delvis molnigt, med en temperatur på 10 grader.


Fredag 13/10
11°
Regn: 6 mm
Vind: 5.1 m/s
Lördag 14/10
12°
Regn: 0 mm
Vind: 7.6 m/s
Söndag 15/10
10°
Regn: 0 mm
Vind: 5.8 m/s

Fredag den 13 oktober kommer det att vara en blåsig dag i Gävle med en vindstyrka på 5.1 m/s. Det kommer också att regna under dagen med en nederbördsmängd på 6 mm. Trots regnet kommer solen att titta fram emellanåt och det förväntas vara delvis molnigt. Temperaturen kommer att ligga på 11 grader.

På lördag den 14 oktober kommer vinden att öka till 7.6 m/s i Gävle. Det kommer dock inte att regna under dagen, så det blir en torr dag. Solen kommer att lysa starkt och det förväntas vara soligt hela dagen. Temperaturen kommer att stiga något till 12 grader. Perfekt väder för att vara utomhus och njuta av solen!

På söndag den 15 oktober kommer vinden att vara något lägre än på lördagen, med en hastighet på 5.8 m/s. Det kommer inte heller att regna under dagen, så det blir en fortsatt torr dag. Solen kommer att vara framme, men det förväntas vara delvis molnigt. Temperaturen kommer att sjunka något till 10 grader. En bra dag att ta en promenad och njuta av det vackra höstvädret.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!