Google maps, Borås
Google maps, Borås

Helgprognos för Borås vecka 41

Helgen i Borås kommer att vara blåsig och regnig på fredagen, något bättre på lördagen och solig på söndagen. Temperaturen kommer att ligga runt 12-14 grader, så det är viktigt att klä sig varmt och ha med sig regnkläder.


Fredag 13/10
14°
Regn: 11.6 mm
Vind: 8.8 m/s
Lördag 14/10
12°
Regn: 8.1 mm
Vind: 8.2 m/s
Söndag 15/10
11°
Regn: 0 mm
Vind: 4.8 m/s

Fredag den 13:e oktober bjuder på en blåsig och regnig start på helgen i Borås. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 8.8 m/s, vilket kan vara ganska blåsigt och påverka utomhusaktiviteter. Regnmängden för dagen förväntas vara 11.6 mm, vilket innebär att det kommer att vara ganska blött ute. Dessutom förväntas det kraftigt regn under dagen. Temperaturen kommer att ligga på 14 grader, vilket kan vara ganska svalt. Så se till att ta med paraply och klä dig varmt när du ger dig ut!

Lördagen den 14:e oktober ser ut att bli något bättre vädermässigt i Borås. Vinden kommer att vara något svagare än på fredagen, med en hastighet på 8.2 m/s. Det kan fortfarande vara ganska blåsigt, så håll i hatten! Regnmängden förväntas vara 8.1 mm under dagen, vilket innebär att det fortfarande kommer att vara blött ute. Dessutom förväntas det regnskurar, så det kan vara bra att ha med sig regnkläder. Temperaturen kommer att ligga på 12 grader, vilket kan vara något svalare än vad vi är vana vid. Så se till att klä dig varmt och håll dig torr när du ger dig ut på lördagen!

Söndagen den 15:e oktober ser ut att bli den bästa dagen vädermässigt under helgen i Borås. Vinden förväntas vara betydligt svagare än tidigare dagar, med en hastighet på 4.8 m/s. Det kommer att vara ganska lugnt och behagligt ute. Regnmängden förväntas vara 0 mm, vilket innebär att det inte kommer att regna alls. Istället förväntas det vara soligt under dagen, vilket kan vara perfekt för utomhusaktiviteter. Temperaturen kommer att ligga på 11 grader, vilket kan vara något svalt. Så se till att njuta av den soliga söndagen och ta vara på det fina vädret!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!