Google maps, Gävle
Google maps, Gävle

Helgprognos för Gävle vecka 42

Blåsiga vindar och varierande molnighet väntas under helgen i Gävle, med undantag för söndag då det förväntas regn. Temperaturen ligger runt 5-6 grader, så det är viktigt att klä sig varmt för att hålla sig bekväm utomhus.


Fredag 20/10
Regn: 0 mm
Vind: 7 m/s
Lördag 21/10
Regn: 0 mm
Vind: 7.7 m/s
Söndag 22/10
Regn: 2 mm
Vind: 4.5 m/s

Fredag 20/10 bjuder på en blåsig start på helgen i Gävle med en vindstyrka på 7 m/s. Trots det kommer det inte att regna och solen tittar fram med sina strålar. Temperaturen ligger på 5 grader, så det kan vara bra att klä sig varmt om man ska vara utomhus.

På lördag 21/10 fortsätter vinden att blåsa med en något högre hastighet på 7.7 m/s. Det blir dock ingen nederbörd att bekymra sig över och himlen kommer att vara täckt av moln. Temperaturen ligger kvar på 5 grader, så det är fortfarande klokt att klä sig varmt.

Söndag 22/10 blir det lite lugnare vindar i Gävle med en hastighet på 4.5 m/s. Det kommer att vara molnigt under dagen och det kan vara bra att ha med sig ett paraply då det förväntas regna 2 mm. Temperaturen stiger något till 6 grader, så det kan vara skönt att slippa frysa lika mycket som tidigare dagar.

Så sammanfattningsvis kan vi förvänta oss en helg i Gävle med blåsiga vindar och varierande molnighet. Regnet håller sig borta på fredag och lördag, men på söndag kan det vara bra att ha med sig ett paraply. Temperaturen ligger runt 5-6 grader, så det är viktigt att klä sig varmt för att hålla sig bekväm utomhus.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!